28°

Cisne Branco не братиме участі у перегонах високих кораблів - Tall Ships Races

Marta Kufel

Marta Kufel

Cisne Branco не братиме участі у перегонах високих кораблів - Tall Ships Races

Бразильське судно Білий Лебідь змушене відмовитися від участі в регаті Tall Ships Races. Судно вже кілька днів намагається впоратися з поломкою двигуна.

Згідно з інформацією, наданою бразильським флотом, Cisne Branco залишиться в Лісабоні, поки не буде відремонтовано двигун. Це означає, що вітрильник не зможе взяти участь у цьогорічній регаті, а отже, не прибуде до Щеціна вчасно на фінал регати.

Білий лебідь - так називають Cisne Branco - це судно бразильського військово-морського флоту.

- Потужний 74-метровий вітрильник був побудований на голландській верфі в Амстердамі, - розповідає Целіна Волош, прес-секретар компанії Żegluga Szczecińska Turystyka Wydarzenia. - Це вже третя яхта Cisne Branco в Бразилії. Перша, 15-метрова класична яхта, була спроектована Альфредом Мильним і побудована Олександром Робертсоном у 1910 році.

Цьогорічна регата The Tall Ships Races стартує з Клайпеди, Литва, наступної неділі. Судна змагатимуться протягом п'яти тижнів за маршрутом Клайпеда - Гельсінкі - Таллінн - Турку - Марієхамн - Щецін. Фінал регати відбудеться у Щеціні 2-5 серпня.

Bleiben Sie auf dem Laufenden!

Klicken Sie auf die Schaltfläche 'Folgen', um über die Nachrichten aus Stettin auf dem Laufenden zu bleiben. Die interessantesten Beiträge finden Sie in Google News!