28°

Новий спонсор Invest in Szczecin Open

Marta Kufel

Marta Kufel

Новий спонсор Invest in Szczecin Open

У середу відбулася прес-конференція, під час якої організатори Invest in Szczecin Open представили свого нового головного спонсора.

Підписання листа про наміри на 2024-2026 роки

Під час конференції місто Щецін, компанія Polfund та організатори турніру Szczecin Open підписали лист про наміри, що формалізує співпрацю на наступні три роки. Всі партнери з ентузіазмом висловили свою прихильність до розвитку турніру і підтримку тенісу в регіоні, відкриваючи нову главу в історії цього престижного спортивного заходу.

Першим виступив Кшиштоф Бобала, директор турніру Invest in Szczecin Open.

- На турнірі може бути лише чотири головні партнери, і до цієї почесної групи разом з Агенцією розвитку Щецінської метрополії, Lexus Szczecin та mvb сьогодні приєднується Polfund. Для мене це дуже важлива річ, оскільки поява нового партнера дозволить нам покращити турнір, наприклад, поліпшити організаційні питання, пов'язані з музичним фестивалем, а також залучити до нашого міста ще кращих учасників, - сказав Кшиштоф Бобала.

Потім виступив Пьотр Кшистек, мер Щеціна.

- Наразі ми завершуємо підготовку наступної частини інвестицій - адже, окрім тенісного залу, який вже багато років допомагає нам організовувати турнір у Щеціні, незабаром може розпочатися модернізація тенісних кортів - ми чекаємо на рішення уряду щодо фінансування інвестицій в регіоні. Корти є важливим пунктом на карті всіх інвестицій Щеціна, яким, крім нового футбольного стадіону або комплексу басейнів, ми хочемо похвалитися. Я радий, що у нас з'явився новий головний спонсор - така серйозна установа, як фонд кредитних гарантій. Ми сподіваємося на цю співпрацю, яка триватиме щонайменше три роки і допоможе нам розвивати і просувати Щецін не тільки в Польщі, але й на міжнародному рівні, - додав Пьотр Кшистек.

Підсумки конференції підвів Марцін Павловський - голова правління Polfund S.A.

- Ми жертвуємо 500 000 злотих на "Invest in Szczecin Open". Крім фінансової підтримки, ми хочемо допомогти організаторам залучити нових спонсорів - я не виключаю, що один з наших акціонерів незабаром долучиться до цього процесу. Я вважаю, що кожна успішна компанія в Щеціні повинна підтримувати такі великі події. Ми допомагаємо компаніям у їхньому розвитку, і ми також хочемо підтримати розвиток польського тенісу. Ми вже говорили про налагодження співпраці в минулому році, і це рішення не було для нас складним, - підсумував Марцін Павловський.

Нагадаємо, що турнір стартує 9 вересня, а фінальний матч буде зіграний у неділю, 15 вересня. Продаж квитків розпочнеться 1 серпня.

Більше інформації про турнір можна знайти на сайті: www.szczecinopen.pl

Bleiben Sie auf dem Laufenden!

Klicken Sie auf die Schaltfläche 'Folgen', um über die Nachrichten aus Stettin auf dem Laufenden zu bleiben. Die interessantesten Beiträge finden Sie in Google News!