Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      22°

      Революція на колії. Відкриваємо площу Родла

      Robert Duchowski

      Robert Duchowski

      Революція на колії. Відкриваємо площу Родла

      Цієї п’ятниці водії, які рухаються центром Щеціна, з полегшенням зітхнуть – площу Родла відкриють для руху. Однак це означає початок наступного етапу робіт і змін на перехресті Визволеня / Райського / Мальчевського.

      Зміни на площі Родла стосуються не лише водіїв. У районі зміняться маршрути та зупинки автобусів. Просимо пасажирів ретельно планувати свою поїздку і водночас нагадуємо, що центр міста все ще є будівельним майданчиком.

      ОРГАНІЗАЦІЯ РУХУ З 1 ЛИПНЯ:

      - Площа Родла з усіма повідомленнями буде відкрита для руху

       - Повністю відкриті (усі смуги) пр. Визволеня від площі Жовнежа до площі Родла

      - вул. Пілсудського між площею Родла та вул. Матейкі

      - На перехресті площі Родла буде ввімкнено світлофор

      - Організація цільового руху буде запроваджена на площі Жовнежа, вздовж Алеї Квятової, пр. Неподлеглості і Матейкі

      - Колію на перехресті Визволеня - Райського - Мальчевського буде закрито, а світлофор на цьому перехресті буде вимкнено.

      - Будівельні роботи триватимуть на правій смузі та прилеглому тротуарі по вул. Пілсудського в районі будинку Пазім та установи соціального страхування

      - вул. Рузвельта буде закрита

      - На ділянці між вул. Мальчевського, а вздовж кільцевої розв’язки Гедройця та в районі Небушево продовжуватиметься поточна організація дорожнього руху.


      ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ

      У зв’язку з відновленням дорожнього руху в районі пл. Родла, 01.07.2022 (для нічних ліній з 07.02.2022) будуть внесені зміни в роботу автобусних ліній.

      1. Автобуси 58 і 59:

      а. У напрямку кінцевої зупинки «Плац Родлa» від зупинки «Матейкі» вони курсуватимуть вул. Матейкі, пл. Холду Пруського, пл. Жовнежа Польського, пр.Визволеня до кінцевої зупинки «Плац Родла» (№ 11532), розташованої вздовж пр. Визволеня перед перехрестям з вул. Мазовецька. Нинішня зупинка «Плац Родла» (No11537) буде закрита. Натомість відкриються зупинки: «Філармонія» (No11410), розташована по вул. Матейкі перед перехрестям з вул. Мазовецька, та «Плац Жовнежа Польського» (№ 11314), розташована вздовж пр.Визволення за пл. Жовнежа Польського.

      б) У напрямку петель «Гоцлав», «Нерінга» та «Студзієнна» від зупинки «Плац Родла» (№ 11532) вони курсуватимуть через вул. Пілсудського, вул. Матейкі до зупинки «Матейкі» і далі без змін. Зупинка «Філармонія» (No11412) буде закрита.

      1. Автобуси лінії 68:

      а) У напрямку кінцевої зупинки «Плац Родла» від зупинки «Матейкі» вони курсуватимуть вул. Матейкі, вул. Пілсудського, назад до пл. Родла до кінцевої зупинки «Плац Родла» (№ 11526), ​​розташованої вздовж вул. Пілсудського повз перехрестя з вул. Рузвельта. Нинішня зупинка «Площа Родла» (No11543) буде закрита.

      б) У напрямку петель «Свєрготки» та «Ростоцька» курсуватимуть через вул. Пілсудського, вул. Матейкі до зупинки «Матейкі» і далі без змін. Нинішню зупинку «Мальчевського» (№ 13011) буде ліквідовано.

      1. Автобуси № 70 від зупинки «Плац Родла» курсуватимуть через вул. Пілсудського, вул. Матейкі, пл. Холду Пруського, вул. Малопольська до зупинки «Стажиньського» і далі без змін. Зупинка «Плац Костюшкі» (№ 10413), розташована вздовж пр. П'ястув за пл. Костюшко.

      2. На лінії 86 кінцевою зупинкою буде «Плац Родла» (№ 11535), розташована вздовж пр. Визволення за пл. Родла (у напрямку Брама Портова). Нинішня кінцева зупинка «Плац Родла» (№ 11541) буде транзитною зупинкою в напрямку пл. Родла.

      3. Маршрут 90 автобусів від зупинки «Яровита» курсуватиме вул. Малопольська, пл. Холду Пруського, вул. Матейкі, вул. Пілсудського до зупинки «Плац Грюнвальдский», а потім без змін. Існуючі зупинки «Плац Лотнікув (№ 17831) та «Плац Костюшкі » (No 10411), які розташовані навпроти ресторану KFC, будуть ліквідовані. Відкриється зупинка «Плац Родла» (No 11543), яка розташована по вул. Пілсудського для пл. Родла (голова Грюнвальдської площі).

      4. Автобуси лінії 101 курсуватимуть від Поліце Ясеніца Пентля– Плац Жовнежа Польського:

      5. a) Автобуси курсуватимуть по вул. Матейкі, пл. Холду Пруського, пл. Жовнежа Польського, пр.Визволеня до кінцевої зупинки «Плац Жовнежа Польського» (№ 11313), розташованої вздовж пр. Визволеня перед перехрестям з вул. Малопольська. Нинішня зупинка «Плац Родла» (No11544) буде закрита. Натомість відкриється зупинка «Філармонія» (No11410), розташована по вул. Матейкі перед перехрестям з вул. Мазовецька.

       

      б) Автобуси курсуватимуть через  пр.Визволеня, вул. Мальчевського до зупинки «Мальчевського» і далі без змін. Додатково буде відкрито зупинку «Плац Родла» (№ 11531), розташовану вздовж пр. Визволеня після перехрестя з вул. Мазовецька (у напрямку Небушево). При цьому назву зупинки «Мальчевського» буде змінено на «Райського» зі зміною номера з 13011 на 12921.

       

      1. Автобусні лінії 107:

       

      а) У напрямку кінцевої зупинки «Плац Родла» від зупинки «Матейкі» вони курсуватимуть вул. Матейкі, вул. Пілсудського, назад до пл. Родла до кінцевої зупинки «Плац Родла» (№ 11525), розташованої вздовж вул. Пілсудського перед перехрестям з вул. Рузвельта (навпроти ресторану KFC). Існуюча зупинка «Площа Родла» (No11544) буде закрита.

       

      б) Автобуси курсуватимуть через вул. Пілсудського, вул. Матейкі до зупинки «Матейкі» і далі без змін. Нинішню зупинку «Мальчевського» (№ 13011) буде ліквідовано.

       

      1. Автобуси лінії 806 курсуватимуть продовженим маршрутом Поморжани Добжинська – Немцевіча:

       

      а) У напрямку від кінцевої зупинки «Немцевіча» до зупинки «Брама Портова» маршрут курсуватиме, як і раніше. Від зупинки «Плац Жовнежа Польського» (№ 11314) до кінцевої зупинки «Немцевіча» автобуси курсуватимуть за маршрутом 812. Існуюча зупинка «Плац Жовнежа Польського» (No 11330), розташована вздовж пр. Неподлеглості перед пл. Жовнежа Польського.

       

      б) У напрямку кінцевої зупинки «Поможани Добжинська» від кінцевої зупинки «Немцевіча» до зупинки «Райського» автобуси курсуватимуть за маршрутом 812. Потім вони  зупинятимуться на таких зупинках: «Плац Родла» (No. 11535), розташована вздовж пр. Визволеня перед перехрестям з вул. Мазовецька та «Плац Жовнежа Польського» (№ 11311), розташована вздовж пр. Визволення перед пл. Жовнежа Польського. Існуюча зупинка «Плац Жовнежа Польського» (№ 11333), розташована вздовж пр.Неподлеглостідля пл. Жовнежа Польського (при вʼїзді в «Каскад»).

       

      Частота руху не зміниться.

      1. Лінія 812:

       

      а) Кінцева зупинка «Плац Родла» (№ 11537) буде розташована вздовж пр. Визволеня після перехрестя з вул. Мазовецька (у напрямку Брама Портова). Існуюча зупинка «Плац Родла» (No11510) буде закрита.

       

      б) У напрямку до кінцевої зупинки «Немцевіча», від зупинки «Плац Родла» (№ 11537), автобуси курсуватимуть через вул. Визволеня, назад до пл. Жовнежа Польського, пр. Визволення, до зупинки «Райського» і далі без змін. Будуть відкриті зупинки: «Плац Жовнежа Польського» (№ 11314), розташована вздовж пр. Визволення за пл. Жовнежа Польського та «Плац Родла» (№ 11331), розташована вздовж пр. Визволеня за перехрестям з вул. Мазовецька.

       

      Рейси курсуватимуть з періодичністю:

       

      а) у будні: кожні 4-8 хвилин у години пік, кожні 12 хвилин поза годинами пік, кожні 20 хвилин після 20:00;

       

      б) по суботах: кожні 12 хвилин від 9:00-18:00, кожні 20 хвилин в інший час;

       

      в) у неділю та святкові дні: кожні 20 хв.

      1. Автобуси лінії В між зупинками «Брама Портова» та «Райського» курсуватимуть в обох напрямках за встановленим маршрутом через пл. Родла. Зупинки «Плац Жовнежа Польського» (No 11330) та «Матейкі» (No 13112) будуть закриті. Зупинки будуть відкриті в напрямку петлі «Оседле Арконське»: «Плац Родла» (№ 11531), розташована вздовж пр. Визволеня за перехрестям з вул. Мазовецька, та «Райського» (№ 12914), розташована вздовж пр. Визволеня за перехрестям з вул. Мальчевського.

       

      1. На лінії С буде відновлено маршрут Оседле Каштанове – Плац Родла. У напрямку петлі «Оседле Каштанове» автобуси повертатимуться на пл. Родла. Кінцева зупинка «Плац Родла» (№ 11532) буде розташована вздовж пр. Визволеня перед перехрестям з вул. Мазовецькою. Зупинка «Плац Жовнежа Польського» (№ 11313) буде закрита. Додатково в напрямку петлі «Оседле Каштанове» буде відкрито зупинку «Плац Родла» (№ 11535), розташовану вздовж пр. Визволеня перед перехрестям з вул. Мазовецька (поруч з «Лотом»).

       

      1. Автобуси 522 та 532 між зупинками «Брама Портова» та «Райського» курсуватимуть в обох напрямках за встановленим маршрутом через пл. Родла. Зупинка «Філармонія» (No11412) буде закрита. Відкриється зупинка «Плац Родла» (№ 11532), розташована вздовж пр. Визволеня перед перехрестям з вул. Мазовецька (у напрямку Небушево).

       

      1. Автобуси лінії 523 між зупинками «Плац Грюнвальдский» та «Райського» курсуватимуть в обох напрямках за встановленим маршрутом через пл. Родла. Зупинка «Плац Родла» (No 11541) у напрямку кінцевої зупинки «Заєздня Голенцин» буде розташована по вул. Пілсудського в резиденції Уженду Маршалковського Західно-Поморського воєводства. Нинішній маршрут від Плацу Грюнвальдского - Заєздня Голенцин буде здійснюватися за маршрутом Плац Родла- Заєздня Голенцин.
      2. Автобуси лінії 524 між зупинками «Плац Грюнвальдский» та «Матейкі» в обох напрямках курсуватимуть за фіксованим маршрутом через пл. Родла та вул. Матейкі. Зупинка «Плац Родла» (№ 11526) у напрямку Поліції буде розташована по вул. Пілсудського за перехрестям з вул. Рузвельта.

       

      1. Автобуси лінії 525 у напрямку кінцевої зупинки «Заєздня Голенцін» між зупинками «Райського» та «Матейкі» курсуватимуть за фіксованим маршрутом через пл. Родла та вул. Матейкі. Зупинка «Матейкі» (№ 13141), розташована вздовж вул. Мальчевського. Натомість будуть запущені такі зупинки: «Плац Родла» (№ 11526), ​​розташована по вул. Пілсудського за перехрестям з вул. Рузвельта, та «Матейкі» (№ 13131), що розташована вздовж вул. Матейкі перед перехрестям з вул. Мальчевського.

       

      1. На лінії 529 буде відновлено маршрут Кшеково / Яворова - Площа Родла. У напрямку кінцевих зупинок «Кшеково» та «Яворова» автобуси повертатимуться на пл. Родла. Кінцева зупинка «Плац Родла» (№ 11532) буде розташована вздовж пр. Визволеня перед перехрестям з вул. Мазовецька. Зупинка «Плац Жовнежа Польського» (№ 11313), розташована вздовж пр. Визволеня перед перехрестям з вул. Малопольська. Крім того, у напрямку кінцевих зупинок «Кшеково» та «Яворова» будуть зупинки: «Плац Родла» (№ 11535), розташована вздовж пр. Визволеня перед перехрестям з вул. Мазовецька (поруч з «Лотом») та «Плац Жовнежа Польського» (№ 11311), розташована вздовж пр. Визволення перед пл. Жовнежа Польського.

       

      1. Автобуси лінії 530 курсуватимуть від Підбужа до Плацу Родла:

       

      1. a) Вони пройдуть через пр. Визволеня та пл. Родла до кінцевої зупинки «Плац Родла» (№ 11525), розташованої вздовж вул. Пілсудського перед перехрестям з вул. Рузвельта (навпроти ресторану KFC). Існуючі зупинки будуть ліквідовані: «Плац Родла» (№ 11535), «Плац Жовнежа Польського» (No 11311) та «Плац Жовнежа Польського» (No 11313).

       

      б) Автобуси проходитимуть через вул. Матейкі, вул. Мальчевського до зупинки «Райського» і далі без змін. Зупинка «Філармонія» (No11412) буде закрита.

       

      1. Автобуси лінії 531 між зупинками «Плац Грюнвальдский» та «Плац Жовнежа Польського» в обох напрямках курсуватимуть за фіксованим маршрутом через пл. Родла. У напрямку кінцевої зупинки «Кшеково» зупинка «Плац Льотнікув» (№ 17831) буде закрита. Натомість відкриється зупинка «Плац Родла» (No11532), розташована вздовж пр. Визволеня перед перехрестям з вул. Мазовецька.

       

      1. Тимчасова зупинка «Коллонтая» (№ 12720), розташована вздовж вул. Сташиця під пішохідним мостом (у напрямку кільцевої дороги Гедройця). Автобуси 53, 60, 67, 87, B, 522, 523, 525 і 532 знову зупинятимуться на зупинці, розташованій в місці постою (№ 12721).

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!