Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Більше можливостей з новою Мобільною міською картою «Щецін»

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Більше можливостей з новою Мобільною міською картою «Щецін»

      Нова версія Мобільної міської карти «Щецін» замінить наявну ММК «Щецін», яка діє в місті з 2017 року. Платформа має новий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і розширений спектр функціональних можливостей, включаючи не тільки продаж квитків, але й інформаційний розділ, який був відсутній у старій версії. Платформа має на меті створити спільноту навколо міських послуг та зробити кожну послугу більш доступною.

      Нові функції Мобільної міської карти «Щецін» включають в себе актуальну інформацію про майбутні події в місті. Це також найважливіша інформація, включаючи оновлення про роботу громадського транспорту (Управління дорожнього та міського транспорту - Zarząd Dróg i Transportu Miejskiego w Szczecinie) та швидкий доступ до актуального розкладу руху громадського транспорту (по зупинках).

      Інші нові функції включають можливість придбання Щецінської Туристичної карти через додаток та інформацію про знижки.

      - Відвідувачі пляжів Домбє і Арконка зможуть отримати 10-відсоткову знижку при купівлі квитків, використовуючи код знижки з пляшкоматів, а також перелік важливих місць у місті, включаючи туристичні пам'ятки, місця відпочинку та рекреації, інформує Каспер Рещинський з Управління дорожнього та міського транспорту. - Користувачам інформаційної частини додатку не потрібно буде реєструватися, а для тих, хто користується розділом для покупок, реєстрація була спрощена до мінімуму.

      Усі користувачі старої версії Мобільної міської карти «Щецін»  можуть легко перенести свої абонементи (ZDiTM) до нового додатку. Для цього необхідно створити обліковий запис у новому додатку, а потім скористатися функцією «Міграція квитків» у вкладці «Налаштування». Користувачеві буде запропоновано вказати дані для входу, які він використовував у старій версії Мобільної міської карти «Щецін», якщо дані будуть правильними, періодичні квитки будуть перенесені і стануть доступними в новому додатку.

      Всі разові квитки, які користувачі мають у старій версії додатку, будуть доступні для використання протягом найближчих місяців, оскільки додаток буде працювати щонайменше три-чотири місяці.

      Завантажити:

      Mobilna Karta Miejska Szczecin – Aplikacje w Google Play

      MKM Szczecin 2.0 on the App Store (apple.com)

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!