Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Große Veränderungen des öffentlichen Verkehrs in der Gemeinde Dobra

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Große Veränderungen des öffentlichen Verkehrs in der Gemeinde Dobra

      Давід Подсядло, Бродка і Тимек – зірки фестивалю AmfiTunes. Подія відбудеться в нещодавно відкритому Літньому театрі в Щеціні. Окрім вищезгаданих артистів, ми також побачимо Ральфа Камінського, Щиля та рок-гурт WaluśKraksaKryzys.

      Щецінський фестиваль AmfiTunes урочисто відчинить двері Літнього театру імені Гелени Майданець у Щеціні та відбудеться 6-7 серпня 2022 року.

      Захід стане нагодою побачити концерти топ-зірок польської музичної сцени в новому закладі на культурній карті міста.

      У перший день, 6 серпня, відбудуться виступи: Давіда Подсядло, одного з лідерів польської популярної музики, що повертається з майбутнім новим альбомом, та який збирає стадіони глядачів, створюючи виняткові мистецькі постановки Ральфа Камінського та безкомпромісного рок-гурту WaluśKraksaKryzys.

      На другий день, 7 серпня, ви зможете побачити концерти інших визнаних і популярних виконавців. Першим буде Бродка, з творчістю якого нікого знайомити не потрібно. На сцені також виступлять Тимек, який не обмежується окремими жанрами, і молодий з успішно прийнятим дебютним альбомом Szczyl.

      Фестиваль стане частиною проекту Floating Garden. У його рамках Щецін здійснює інвестиції та заходи, спрямовані на те, щоб бути ще більш екологічним містом, в т.ч. шляхом ревіталізації старих об'єктів або введення в експлуатацію сміттєспалювального заводу Eco Generator 

      Квитки будуть доступні з вівторка, 19 квітня 2022 р., з 12:00 на сайті: https://www.ebilet.pl/muzyka/festiwale/amfitunes/.

      Організаторами заходу є: Щецінська мистецька агенція та агенція MUZK, а партнерами – Щецінський амфітеатр та місто Щецін.

      AmfiTunes

      6-7 серпня ц.р.

      Літній театр імені Олени Майданець у Щеціні

      Квитки: https://www.ebilet.pl/muzyka/festiwale/amfitunes/

       

      Літній театр імені Олени Майданець – один з найкрасивіших арт-об’єктів на відкритому повітрі в Польщі

      Це літній центр культури Щеціна та архітектурна ікона бренду Floating Garden. Самобутність театру складають його багата культурна спадщина, вражаючий візуальний характер, гармонія співіснування з природою та сподівання жителів Щеціна.

      Театр інтегрований в зелену вісь Щеціна, що веде від розлогих Ясних Блоні до величезного Вкшаньського пралісу. Навколишній парк Каспровича вже більше століття є зоною відпочинку, яку найчастіше відвідують жителі Щеціна.

      Об’єкт гармонійно вписується в крутий схил Немежинської долини, оточений вишуканими парковими насадженнями та чарівним озером Русалка. Відразу за театром на півночі ще більше зелених насаджень: Трояндовий сад, Словацький парк, Сирені Стави, Лас Арконські та маєток Глембоке. Усе це створює унікальний у національному масштабі комплекс міської зелені.

      У 2015 році було вирішено перебудувати будівлю в дусі Плавучого саду (Floating Garden), але зберігаючи власні характерні риси. Проект модернізації створило архітектурне бюро Flanagan Lawrence з Лондона, обране на конкурсі. Наразі театр пристосований для прийому 2,6 тис. осіб. гостей в повністю закритій від атмосферних опадів глядацькій залі.

      Літній театр – це суть Щеціна, що виражається відчуттям свободи, приголомшливою архітектурою, красою природи та традиціями цього місця. Участь у заходах, що проводяться тут, дає можливість глядачеві пережити незабутні моменти, а артистам – переглянути виступ в унікальному оточенні.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!