Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Die Philharmonie unter den wichtigsten Bauwerken der zeitgenössischen Architektur!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Die Philharmonie unter den wichtigsten Bauwerken der zeitgenössischen Architektur!

      Літній театр імені Хелени Майданець номінований на престижний конкурс The World Architecture Festival (WAF) у категорії "Культура"! https://tiny.pl/ctbdl

      Всесвітній архітектурний фестиваль (WAF). WAF - це щорічна подія, визнана одним з найпрестижніших заходів, присвячених архітектурі та розвитку. Літній театр був номінований на "Оскар в Архітектурі" у категорії культурних споруд як одна з 16 найкращих будівель світу. Проект модернізації створило лондонське архітектурне бюро Flanagan Lawrence, яке було обрано на конкурсі. Об'єктом керує Щецінська мистецька агенція. 

      Всесвітній архітектурний фестиваль - це унікальна подія, яка об'єднує архітекторів з усього світу, даючи їм можливість обмінюватися знаннями, надихатися і вчитися один у одного. Це єдиний глобальний архітектурний фестиваль, який поєднує в собі нагородження, семінари та нетворкінг.

      Номінація Літнього театру імені Хелени Майданець є доказом того, що проект був визнаний одним з найбільш значущих архітектурних досягнень у світі.

      Сам факт, що Літній театр опинився серед номінованих як найкращі будівель з усього світу, вже є великою честю. У нас є беззаперечна перлина в парку Каспровича, і вона вже створює собі ім'я. Плюс музичні заходи на найвищому рівні. Для мене - це найкрасивіша літня сцена в країні. - каже Пьотр Кшистек, мер Щеціна.

      Щорічно з'являється понад 350 публікацій про нагороди WAF у пресі в усьому світі. Серед ЗМІ, які висвітлюють подію, такі відомі видання, як CNN, Al Jazeera, BBC, The New York Times, Domus Web та ArchDaily. Це величезне визнання, яке забезпечує міжнародну впізнаваність.

      Фінал WFA запланований на листопад/грудень у Сінгапурі.

      Потрапляння нашого Літнього театру до фіналу Всесвітнього архітектурного фестивалю в категорії найкращих і найкрасивіших будівель з усього світу - це чудова новина. Вона підтверджує його унікальність та неповторність. Я рада, що ми маємо такий об'єкт у Щеціні - каже Анна Леманчик, директор Щецінської мистецької агенції.

      Журі конкурсу WAF складається з понад 140 експертів галузі.

      Нагадаємо, що Літній театр був визнаний найкращим "Громадським простором" в Польщі в конкурсі Property Design Awards. У конкурсі номінувалися інвестиції, реалізація яких завершиться у 2022 році.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!