Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Achtung, Betrüger geben sich als Mitarbeiter des Tierheims aus!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Achtung, Betrüger geben sich als Mitarbeiter des Tierheims aus!

      Гарантований стартовий номер для кожного забігу, організованого клубом вітрильного спорту Żegluga Szczecińska, а також в якості подарунка - лімітована підставка для медалей - це те, що ви отримаєте, придбавши абонемент на сезон 2024 року.

      Вітрильні забіги вже багато років користуються великою популярністю серед бігунів. Нашу фінішну стрічку  вже перетули тисячі учасників забігу. У цьому біговому сезоні ми підготували дещо особливе для постійних учасників Вітрильних забігів. З 6 грудня розпочнеться продаж абонементів на сезон 2024 року, які включають в себе стартові пакети на 6 забігів, організованих товариством Żegluga Szczecińska:

      - Щецінський нічний забіг 2024

      - I Бульварний забіг (червневий)

      - II Бульварний забіг (липень)

      - III Бульварний забіг (серпневий)

      - IV Бульварний забіг (вересневий)

      - Щецінський Забіг Незалежності 2024

      Участь у всіх цих заходах тепер може коштувати лише 319 злотих! Але зверніть увагу, кількість абонементів досить обмежена - лише 50 бігунів можуть стати власниками цього унікального пакета. Крім того, в кожен пакет входить пам'ятна підставка для медалей. Підставки можна буде придбати з 12 грудня у Туристичному інформаційному центрі на площі Жовнежа.

      Абонементи можна придбати на сайті: https://www.accredi.pl/biegi2024 

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!