17°

З'єднуємо береги Одеру

Marta Kufel

Marta Kufel

З'єднуємо береги Одеру

На час фестивалю вітрильного спорту береги Одеру з'єднають ще дві переправи. 1 серпня понтонні мости будуть відкриті для відвідувачів у другій половині дня.

Понтонний міст завжди користується великою популярністю не тільки через легкість переправи через річку, але й через його унікальну форму та виконання. Солдати, які встановлюють мости, вже розпочали свою роботу, а перші елементи прибули до Щеціна ще в середині липня.

- Планується, що 31 липня переправи будуть "зʼєднані", а 1 серпня у другій половині дня вони стануть доступними для мешканців та туристів Щеціна, - інформує Целіна Волош, прес-секретар компанії Żegluga Szczecińska Turystyka Wydarzenia. - Для покращення комунікації та пропускної спроможності рух на мостах буде одностороннім.

Цього року буде відкрито два мости, щоб більше людей могли вільно та безпечно ними користуватися. Північний, який веде до Лаштовні, буде збудований 8-м батальйоном саперів з Дзівнова, а південний - 5-м інженерним полком Щеціна. Обидва мости матимуть довжину близько 90 метрів. Як і під час кожного вітрильного заходу, між Трасою Замковою та Довгим мостом будуть влаштовані додаткові переправи.

Мости будуть "зʼєднані" в середу 31 липня, а опівдні 1 серпня відкриються для відвідувачів. Вони працюватимуть до вечора в неділю 4 серпня. У понеділок вранці розпочнеться демонтаж. Для роботи на мостах залучено понад 40 солдатів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте наш веб-сайт www.tallships.szczecin.eu.

Stay tuned!

Click the 'Follow' button to stay up to date with news from Szczecin. The most interesting posts can be found on Google News!