13°

Тимчасова повна заборона на проїзд протипаводковими набережними

Natalia Mróz

Natalia Mróz

Тимчасова повна заборона на проїзд протипаводковими набережними

У зв’язку з гідрологічною та метеорологічною ситуацією, директор регіонального управління водного господарства в Щецині Державної водогосподарської компанії «Wody Polskie» ВВОДЯТЬ ТИМЧАСОВУ АБСОЛЮТНУ ЗАБОРОНУ РУХУ НА ПРОТИПАВОПЕВНИХ берегах.

Зазначена вище заборона поширюється на всю територію діяльності Регіонального водного управління в Щецині без винятків. Заборона набуває чинності негайно та діє з 18 вересня 2024 року до подальшого розпорядження.

Відповідно до положень Закону про воду, «у разі загрози герметичності або стійкості протипаводкових насипів і виникнення загрози, яка потребує обмеження руху на набережних, власник або управитель набережних вводить тимчасову заборону руху на цих набережних».

Відповідно до чинного в Польщі закону, особа, яка пошкодить укріплення на протипаводковій набережній, підлягає штрафу або догані. Такого ж стягнення підлягають і особи, які порушують інші обмеження користування протипаводковими насипами, встановлені уповноваженими органами державної влади або органами місцевого самоврядування.

Stay tuned!

Click the 'Follow' button to stay up to date with news from Szczecin. The most interesting posts can be found on Google News!