Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Зверніть увагу, з понеділка змінюється розклад руху

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Зверніть увагу, з понеділка змінюється розклад руху

      У зв’язку з майбутніми святами та святковим періодом вводяться зміни в роботу автобусів громадського транспорту. Також нагадуємо про зміни в трамвайному сполученні та повідомляємо, що найближчими днями, після завершення дорожніх робіт, на автобусних лініях в районі площі Родла відбудуться зміни.

      АВТОБУСНЕ СПОЛУЧЕННЯ:

      З 27 червня по 31 серпня 2022 року:

      У будні дні на лінії 61 буде введено літній розклад без зміни частоти руху.

      На лінії 65 рейси за скороченим маршрутом Туркусова – Оседле Букове відбуватися не будуть (частота на всьому маршруті становитиме 20 хвилин).

      У будні на лінії 66 буде введено літній розклад з усіма рейсами до кінцевої зупинки «Подʼюхи Дворжець (без продовження до кінцевої петлі «Ключ») 

      У будні на лінії 103 буде введено літній розклад руху (ліквідація під’їзних шляхів до відділення SP8 в Поліцах) без зміни частоти руху.

      Рух ліній 98, 109, 110 і 908 буде тимчасово припинений.

      На лініях 111, 222, 223, 227 та 904 буде розклад , який діє на період канікул у школах.

      З 27 червня по 30 вересня 2022 року лінії 53 і 60 у будні працюватимуть за літнім розкладом з 15-хвилинною періодичністю в години пік, в інший час без змін.

      ТРАМВАЙНЕ СПОЛУЧЕННЯ

      1. Трамваї лінії 1 курсуватимуть за фіксованим маршрутом: Оседле Завадського - пр. Війська Польського – пл. Шарих Шерегів – пл. Родла –. Холду Пруського – Брама Портова - Потуліцка, без змін частоти.
      2. Трамваї лінії 2 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом: площа Родла (зупинка 11524) - пр. Визволеня (повернення через площу Холду Пруського) - Брама Портова - Туркусова, частота не змінюється.
      3. Трамваї лінії 3 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом: Оседле Завадського –Арконська - вул. Рондо Гедройця - Залізничний вокзал Небушево (внутрішня колія, зупинка 14722), без змін частоти. Окрім звичайних зупинок, будуть також зупинки: Немцевічаa (14393) на вул. Коллонтая після перехрестя з вул. Барбари в напрямку залізничного вокзалу Небушево та теперішньої стартової зупинки Коллонтая (12702) у напрямку Оседля Завадських.
      4. Трамваї лінії 5 курсуватимуть за фіксованим маршрутом: Кшеково – пл. Родла – Сточня Щецінська, частота не змінюється.
      5. Трамваї лінії 6 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом: Гоцлав – вул. Яна з Кольна - вул. Вишинського - Портова брама - Площа Родла (зупинка 11534) (повернення через площу Холду Пруського), без змін частоти.
      6. У будні дні трамваї лінії 7 курсуватимуть за зміненим розкладом кожні 12 хвилин.
      7. У будні дні трамваї лінії 8 курсуватимуть за літнім розкладом без зміни частоти. Виїзд та спуск до/з Гуменця здійснюватиме пл. Родла.
      8. Трамваї лінії 9 курсуватимуть за зміненими розкладами, без зміни частоти.
      9. Трамваї лінії 10 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом: Гуменце – Брама Портова – площа Родла (зупинка 11534) (повернення через площу Голду Прусського), лише по буднях у години пік, з періодичністю 12–24 хв.
      10. Трамваї лінії 11 курсуватимуть за фіксованим маршрутом: Людова – пл. Родла - Поможани (середня платформа), без змін частоти.
      11. Трамваї лінії 12 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом: площа Жовнежа Польського - пл. Холду Пруського (повернення через пр. Визволеня) - пл. Родла - пр. П’ястув – Поморжани (внутрішня платформа), з періодичністю кожні 12 хвилин у будні та суботу, кожні 20 хвилин у святкові дні.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!