Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Зона платного паркування: електронний контроль стартує з 2 листопада

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Зона платного паркування: електронний контроль стартує з 2 листопада

      Volkswagen up!, обладнаний системою CityScanner, з середи контролюватиме плату за паркування в зоні платного паркування.

      Після декількох тижнів тестування та програмування, vw up! тепер повністю функціонує. Він розпочне свою роботу 2 листопада.

      Автомобіль обладнано камерами, які сканують реєстраційні номери припаркованих транспортних засобів та передають їх до бази даних, що містить інформацію про транспортні засоби, які мають право на паркування в зоні (тобто зі сплатою збору, абонентської плати або одноразової оплати).

      - Система автоматично перевіряє, чи власники транспортних засобів, що проїжджають  сплатили за паркування", - розповідає Войцех Яхім, прес-секретар NiOL. - З метою недопущення ситуації, коли на водія, який щойно припаркувався і прямує до паркомату, накладається додаткова плата, контроль здійснюється двічі з інтервалом у кілька хвилин.

      Метою мобільного контролю є підвищення ефективності нагляду за сплатою збору за паркування на майданчиках для платного паркування. Він також має перевагу в тому, що дозволяє збирати дані про рівень заповнюваності на окремих вулицях SPP.

      Автомобілі мобільного контролю вже їздять вулицями Варшави та Гданська.

      Тендер на продаж приладів електронного контролю виграла компанія MCX Pro з Варшави. Замовлення вартістю 733,8 тис. злотих охоплює поставку обладнання, програмного забезпечення та підтримку системи у повній технічній працездатності протягом 36 місяців.

      Як це працює? Див. за посиланням: https://www.cityscanner.com/home-pl.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!