Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Запрошуємо на святкування 77-ї річниці польського Щеціна

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Запрошуємо на святкування 77-ї річниці польського Щеціна

      Вже в неділю, 3 липня, ми святкуємо день народження міста. Запрошуємо вас, і це потроху стає традицією, у Трояндовий сад. Там підготовлено багато цікавих заходів.

      Буде 2 іменинних торта, кожен, звичайно, по 77 кг. Відбудуться концерти щецінських артистів, будуть ігри та анімації для найменших. І, нарешті, іменинні танцюльки, на які так чекають, і які так подобаються багатьом.

      Програма

      час 12:00

      Іменинний торт - 2 торта по 77 кг кожен,

      час 12:00-16:00

      Інтерактивна ігрова та анімаційна зона для дітей

      Концерти з 12:00

      Baltic Neopolis Quartet - незабутні мелодії світу кіно в маленькій групі. Мелодії з Looney Tunes, стандарти Гершвіна або зворушлива тема з Касабланки з прологом майстра класики В. А. Моцарта. Квартет Baltic Neopolis у складі: Кароліна Хила-Вибранець – скрипка, Моніка Савчук – скрипка, Гжегож Садовський – альт, Катерина Вербіцька – віолончель.

      Конрад Слока - його творчість є поєднанням ліричних народних балад і сирої, безкомпромісної панк-енергетики. Тексти Конрада безпосередні, вони розповідають про звичайні, мабуть, ситуації в навколишній дійсності, уникаючи претензійності й піднесеності співаної поезії. Під час сольного концерту він представить пісні з майбутнього (жовтень 2022 року) дебютного альбому «Старе сміття», а також нові композиції та власні інтерпретації пісень улюблених виконавців.

      Леся та Том Хорн у проекті ZEMLA, що з'єднує дві далекі музичні планети. Енергетика етнічних українських пісень базується на електронному звучанні сучасного біту. Це зустріч зрілих і досвідчених артистів.

      час 16:00-19:00

      Іменинні танцюльки будуть крутитися навколо хітів з рідного подвірʼя. Будуть хіти, вічна класика та трохи більш сучасні композиції. До списку також увійде музика на тему нашого прекрасного Міста

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!