Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Заборона на використання вод Одеру до 18 серпня. Західнопоморський воєвода видав розпорядження

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Заборона на використання вод Одеру до 18 серпня. Західнопоморський воєвода видав розпорядження

      Збігнєв Богуцький, воєвода, у зв’язку із забрудненням Одеру ввів заборону на прямий контакт з водами Одеру в Західнопоморському воєводстві, включаючи Щецінську лагуну, Східний Одер та Західний Одер вниз за течією Відухови зі сполучними каналами, а також використання цих вод.

      Заборона була введена до 18 серпня включно та набула чинності з дня її оголошення в Офіційному журналі Західнопоморського воєводства (тобто 12 серпня 2022 року о 17.12)

      Заборона стосується споживання води, входу у воду, купання, риболовлі, споживання риби, напування худоби та домашніх тварин, використання води для господарських цілей, у тому числі для водопою, та інших видів діяльності, пов’язаних із прямим контактом з водами річки Одеру, включно з Щецінським заливом, Східним Одером та Західним Одером нижче Відухови.

      Згідно з рішенням Західнопоморського воєводи, заборона не поширюється на діяльність, яка здійснюється у сфері врегулювання кризових ситуацій, будівельних робіт, обслуговування води, ремонтних робіт, навігації та дезінфекції інструментів для лову риби, пасток, і вонтонів.

       

      Правова підстава: ст. 60 сек. 1 Закону від 23 січня 2009 р. про воєводу та урядову адміністрацію у воєводстві

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!