Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Вітрила 2022 – Щецін – столиця вітрильних перегонів запрошує вас!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Вітрила 2022 – Щецін – столиця вітрильних перегонів запрошує вас!

      19-21 серпня – цю дату сьогодні слід внести в календар святкових подій. Попереду найбільше вітрильне свято цього року.

      Щецінські вітрила повертаються! Триденний захід, який поєднує традиції вітрильного спорту, великі заходи на відкритому повітрі, регати, концерти та гарну кухню, знову відвідає набережні Щеціна. З 19 по 21 серпня два береги Одри будуть переповнені вітрильниками та атракціонами для всіх бажаючих. Захід буде парусним, барвистим, музичним і веселим. Вже сьогодні ми можемо вам це гарантувати.

      Вітрила - і це дослівно

      Біля підніжжя Валів Хробрего швартуватимуть судна, які відвідають Щецін. Очікуємо кілька десятків одиниць, серед яких будуть самоцвіти, яких досі ніхто не бачив в столиці Західної Померанії. Лісом вітрил також можна помилуватися в Лаштовні. Північно-Східна пристань буде заповнена до країв. Як і в попередні роки, у Щецін увійдуть також військові кораблі та портові підрозділи Морського управління в Щеціні.

      Розваг аж за край!

      Вітрильні заходи – це також величезне сімейне свято, багата програма якого спонукає вас покинути рідний дім і взяти участь у цій унікальній події. По обидва боки Одри будуть зони активності, анімації та музичні сцени.

      Під час заходів ви зможете відвідати Дитячу зону, Ярмарок під Парусами, Food Port, Craft Beer Zone, веселі містечка, стенди партнерів та спонсорів, де не бракуватиме атракціонів, острів Гродзька та багато інших місць, які розташовуватися в Лаштовні, на площі Адама Міцкевича, на вулицях Валів Хробрего, Командорській та Адміральській. Для полегшення комунікації береги Одри з’єднають понтонним мостом. За прикладом минулого року відкриють вулицю Яна з Кольна і рух відбуватиметься без особливих труднощів, лише з локальними обмеженнями.

      Музичне свято

      Вітрильні заходи також є чудовим музичним святом. Музика звучатиме на кількох сценах. Ви почуєте нас як на літній сцені шанті, розташованій на оглядовому майданчику Валів Хробрего, Виспи Гродської, на площі Солідарності, в Амфітеатрі, так і на головній сцені, яка з’явиться в Лаштовні біля спуску з понтонного мосту.

      Протягом трьох днів ви зможете взяти участь в концертах, під час яких почуєте деяких з найкращих польських виконавців. У п’ятницю Патриція Марковська та її гурт співатимуть для щецінської публіки, а в неділю зіркою вечора стане Ґжегож Хижи. Концерти будуть безкоштовними та доступними для всіх бажаючих. На інших сценах прозвучать шанті та V Щецінський фестиваль духових оркестрів 2022 на Кубок мера міста Щеціна.

      Тримаємо вам у курсі

      Вітрила 2022 пройдуть 19-21 серпня. Найновішу інформацію про подію, спілкування, підготовку тощо можна знайти на www.zagle.szczecin.eu та в наших подіях у Facebook - Żagle 2022 - Żagle 2022 – Żeglarski Szczecin Zaprasza!

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!