Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Увіковічнюйте Щецін і ... вигравайте!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Увіковічнюйте Щецін і ... вигравайте!

      Ви вмієте добре фотографувати, знаєте чарівні куточки Щеціна і хотіли б виграти цінні призи? Якщо це так, то це чудово, адже щойно розпочався п’ятий фотоконкурс Szczecin Love!

      Покажіть, за що ви любите Щецін

      Прибережні бульвари, незвичайні пам'ятники, захоплююча архітектура, а може, захоплююча природа переплітається з міською забудовою? У ентузіастів фотографії є ​​багато можливостей, адже Щецін – одне з найкрасивіших і водночас найунікальніших міст Польщі. Щойно розпочався 5-й фотоконкурс SznLove. Під час попередніх конкурсів учасники подали загалом понад.... 4500 унікальних знімків, що показують красу столиці Західної Померанії!

      Як взяти участь у конкурсі?

      Як і минулого року, так і цього разу учасники мають подати роботи, які вписуються в одну з трьох категорій: «Зелений Щецін», «Вид з висоти пташиного польоту» та «Floating Garden». Для того, щоб фотографія взяла участь у конкурсі, її необхідно надіслати за допомогою спеціальної форми, доступної на сайті конкурсу www.szczecin.love. Важливо, що на кожному етапі конкурсу учасники можуть подавати кілька різних фотографій, але вони повинні пам’ятати, що можна отримати нагороду лише один раз.

      Це варто знати

      Переможцями цьогорічного конкурсу стануть три особи, чиї роботи будуть відібрані конкурсною комісією. До її складу входять представники міської ради, мистецького агентства Щеціна та туристичної компанії Жеглюга Щецінська Туристика Видаженя.

      Крім того, на кожному етапі конкурсу буде відібрано по три учасники, чиї фотографії будуть оцінені журі як найкращі на певному етапі. Вони отримають додаткові призи, а саме якісні фотоаксесуари.

      Цьогорічний фотоконкурс Szczecin Love, як і попередні, був поділений на три етапи. Останній завершиться 20 вересня цього року. Переможці основного конкурсу будуть оголошені за кілька днів.

      Детальна інформація про конкурс, у тому числі його положення, інформація про те, хто може брати участь у ньому та детальний розклад кожного етапу, доступні на сайті конкурсу (www.szczecin.love).

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!