Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      Успішна пробна поїздка на трамваї вулицею Вишинського

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Успішна пробна поїздка на трамваї вулицею Вишинського

      Завершення робіт на розв’язку Вишинського невпинно наближається. У четвер були успішно завершені технічні пробні поїздки на трамвайному маршруті, який до цього часу був вилучений з використання.

      Таким чином, у середині грудня можна буде відновити маршрути громадського транспорту. Однак перш ніж це станеться, серед іншого, необхідно завершити роботи в зонах колій, що спричинить додаткові утруднення для водіїв.

      - 30 листопада на термін близько 2 тижнів буде введено тимчасовий розклад руху, який звузиться до однієї смуги за адресою вул. Вишинського у напрямку Брами Портової та тимчасове вилучення з дорожнього руху Уха Стерніцького, інформує Ганна Пєчинська, прес-секретар компанії Tramwaje Szczecińskie. - Після завершення робіт в зонах колій, зупинок та тротуарів до них, можна буде їздити на трамваях на всіх маршрутах та усунути всі перешкоди для водіїв.

      Договір передбачав виконання робіт із зеленими насадженнями, облаштуваннями колії, виконанням твердої поверхні на платформах та оздобленням зон біля колії. Виконання всього завдання за контрактом - кінець січня наступного року.

      Сфера реконструкції вузла «Вишинського» включав, серед іншого: реконструкцію трамвайної та дорожньої інфраструктури, освітлення та частково підземні комунікації. Зміни відчують і пасажири громадського транспорту завдяки новим зупинкам та реконструкції платформ.

      - Також роботи ведуться на дорозі, тротуарах та велосипедній доріжці, - каже Ганна Пєчинська. – Реконструйовано підземні мережі, в трамвайній інфраструктурі з’являться нові елементи, такі як управління та обігрів перемикачів та системи змащування.

      Уздовж Набжежа Валецького колії пролягатимуть по існуючій трасі. В межах вул. Вишинського спроектовано двосторонню автобусну та трамвайну смуги, тоді як додаткова двостороння трамвайна лінія з’явиться на колії у напрямку Вишинського – Верф Щецін. Довжина спроектованих колій становить майже 1150 метрів однієї рейки колії.

      Роботи на перехресті «Вишинського» та «Шарих шерегув» виконує ZUE S.A. на суму 44 894 559,07.

       

      Завдання виконується в рамках проекту під назвою: «Реконструкція трамвайних колій у Щеціні - ІІ етап» (Угода про співфінансування № POIS.06.01.00-00-016 / 16-00) в рамках Заходу 6.1 Розвиток громадського транспорту в містах, Пріоритет VI: Розвиток колективного транспорту з низьким рівнем викидів у містах на базі Оперативної програми інфраструктури та довкілля.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!