Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Туристичні новини для гостей міста

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Туристичні новини для гостей міста

      Відвідування Щеціна стане ще приємнішим у наступному туристичному сезоні. Завдяки мобільним інструментам туристи зможуть легко планувати своє перебування в місті.

      На понеділковій зустрічі були представлені нові інструменти, які полегшать відвідувачам знайомство з нашим містом. Вони є відповіддю на численні запити галузі та туристів, які хотіли б знайти якомога більше інформації, зібраної в одному місці, про туристичні пропозиції Щеціна.

      Першою з них є платформа Tours Szczecin, яку зазвичай називають Wycieczkownik (Екскурсіонер), де можна знайти актуальні пропозиції екскурсій по Щеціну та околицях. Відвідавши www.tourszczecin.eu, ви можете вибрати собі заняття на кожен день і дізнатися про історію наших околиць. На сайті ви знайдете платні та безкоштовні варіанти, а пошук полегшується завдяки зручному сортуванню та фільтруванню ресурсів. Платформа працює у трьох мовних версіях: польською, німецькою та англійською.

      - Wycieczkownik (Екскурсіонер) був створений для працівників Центру туристичної інформації два роки тому. Ідея полягала в тому, щоб зібрати різні події, з яких можна було б дізнатися щось про Щецін або його найближчі околиці. Сьогодні ми можемо представити вам платформу www.tourszczecin.eu, яка об'єднує всі події та екскурсії в одному місці, - розповідає Шимон Максимюк, співробітник Туристичного інформаційного центру. - На сайті представлені не тільки прогулянки, але й події іншого характеру, стаціонарні: вернісажі, фінісажі, виставки, лекції, які торкаються історії Щеціна. Кожна мовна версія має QR-код, який туристи можуть швидко відсканувати і знайти інформацію на своєму мобільному телефоні.

      - Дуже часто туристи навіть не звертаються до Центру туристичної інформації, а покладаються на знання, отримані на рецепції готелів. Відтепер ми маємо такі інструменти, які представляють туристичну пропозицію в легкій та приємній формі, - інформує Анна Роєк, спеціаліст з туризму ŻSTW. - Ми заохочуємо всі туристичні організації та партнерів, у тому числі з Німеччини, надсилати нам інформацію про події, які також відбуваються у них, оскільки Wycieczkownik пропонує не тільки те, що відбувається в Щеціні, але й в околицях, щоб ми могли на довше затримати туриста в нашому регіоні.

      Ще одним інструментом буде додаток, аудіогід Explore Szczecin, який буде доступний для завантаження на мобільні пристрої з кінця цього місяця. Explore Szczecin - це готова туристична пропозиція з детальним описом локацій на основі Міського туристичного маршруту.

      - Додаток Explore Szczecin призначений для піших туристів. Ми створили кілька інших пропозицій на основі червоного маршруту. Додаток показує ваше поточне місцезнаходження. Крім того, що ви можете ходити і читати про місця, які ви проходите, також можна про них слухати, тому що Explore Szczecin також оснащений голосовим супроводом, - пояснює Шимон Максимюк.

      Користувачі матимуть на вибір 10 маршрутів, на яких ми позначили цікаві місця, пам'ятки та цікавинки. Маршрути різняться за довжиною та охоплюють різні теми, зокрема  Навколо Старого міста; Історичне Нове місто; Слідами династії Гріфонів; Щецінська фортеця.

      - Зараз ви вже можете покласти телефон у кишеню, вставити навушники у вуха і гуляти Щеціном, слухаючи, що розповідає голос в навушниках про локації вашого маршруту, - додає Шимон Максим'юк.

      Додаток буде доступний для завантаження протягом наступних двох тижнів і його можна буде завантажити як з Google Play (Android), так і з AppStore (iOS).

      Міські прогулянки з гідом - це відома та популярна атракція як для туристів, так і для мешканців міста. Цього року екскурсії розпочнуться 1 червня і відбуватимуться щосуботи до 28 вересня. Екскурсоводи вестимуть туристів трьома мовами: польською, німецькою та англійською.

      - Цього року буде організовано 18 прогулянок, квитки надійдуть у продаж наприкінці тижня, але вже сьогодні можна ознайомитися з переліком прогулянок та спланувати свої поїздки, - розповідає Анна Роєк.

      Дати та теми прогулянок

      • 01.06.2024 Давід Гайковський Зелене обличчя Щеціна
      • 08.06.2024 Малгожата Дуда Слідами Сидонії фон Борке
      • 15.06.2024 Маґдалена Олейнічак Щецін - берлінські натхнення
      • 22.06.2024 Томаш Дуда Про піратів, рибалок, моряків та інших мореплавців
      • 29.06.2024 Катажина Яцковська Музичний Щецін
      • 06.07.2024 Томаш Вєчорек Щецінські панянки - філіпінки, що ГЕЙ!
      • 13.07.2024 Яцек Вох Щецін Перша зустріч
      • 20.07.2024 Катажина Яцковська Щецін 1912
      • 27.07.2024 Яцек Вох Місто, побудоване на оселедцях
      • 03.08.2024 Йоанна Ольшовська Центральний цвинтар - сад пам'яті та роздумів
      • 10.08.2024 Томаш Вєчорек Багатонаціональний Щецін
      • 17.08.2024 Маґдалена Гануш Щецін у старих листівках та фотографіях
      • 24.08.2024 Мацей Добромільський Через Щецін до моря - прибережні бульвари
      • 31.08.2024 Шимон Максимюк Як Штеттин став Щеціном
      • 07.09.2024 Мацей Добромільський Історичні зміни Щеціна
      • 14.09.2024 Дарія Зайонц Криваві історії Щеціна
      • 21.09.2024 Давід Гайковський Щецінська фортеця 1724 -1873
      • 28.09.2024 Йоанна Ольшовська Чари старовинного Щеціна

      Більше інформації про туристичний Щецін можна знайти на сайті www.vistiszczecin.eu.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!