Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      15°

      Тимчасова повна заборона на проїзд протипаводковими набережними

      Natalia Mróz

      Natalia Mróz

      Тимчасова повна заборона на проїзд протипаводковими набережними

      У зв’язку з гідрологічною та метеорологічною ситуацією, директор регіонального управління водного господарства в Щецині Державної водогосподарської компанії «Wody Polskie» ВВОДЯТЬ ТИМЧАСОВУ АБСОЛЮТНУ ЗАБОРОНУ РУХУ НА ПРОТИПАВОПЕВНИХ берегах.

      Зазначена вище заборона поширюється на всю територію діяльності Регіонального водного управління в Щецині без винятків. Заборона набуває чинності негайно та діє з 18 вересня 2024 року до подальшого розпорядження.

      Відповідно до положень Закону про воду, «у разі загрози герметичності або стійкості протипаводкових насипів і виникнення загрози, яка потребує обмеження руху на набережних, власник або управитель набережних вводить тимчасову заборону руху на цих набережних».

      Відповідно до чинного в Польщі закону, особа, яка пошкодить укріплення на протипаводковій набережній, підлягає штрафу або догані. Такого ж стягнення підлягають і особи, які порушують інші обмеження користування протипаводковими насипами, встановлені уповноваженими органами державної влади або органами місцевого самоврядування.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!