Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      19°

      Szczecin Love 2022: вже відомі перші переможці!

      Robert Duchowski

      Robert Duchowski

      Szczecin Love 2022: вже відомі перші переможці!
      Mariusz_Elert_ZielonySzczecin.jpg
      Valerii_Shakhov_FloatingGarden.jpg
      Adrian_Stejka_ZlotuPtaka.jpg

      Величне місто, що постає з-за туману, Вали Хробрего з боку води та Літній театр, що потопає в зелені. Саме такі кадри отримали визнання журі на першому етапі цьогорічного фотоконкурсу Szczecin Love.

      Хто зробив найкращі фото на 1 етапі?

      Переможцем у номінації «Зелений Щецін» став пан Маріуш, який сфотографував оновлений Літній театр на фоні зелені парку Каспровича. Чудовий знімок Щеціна, що виринає з-за густого туману, посприяв перемозі пана Адріана в категорії «Висота пташиного польоту». У свою чергу, пан Валерій є автором фотографії, на якій видно будівлю Національного музею з боку Одеру, яка виявилася найкращою в номінації «Floating Garden».

      Але на цьому емоції від конкурсу не закінчуються! Веселощі все ще тривають, і ми все ще чекаємо фантастичних кадрів, які показують красу столиці Західної Померанії.

      Як взяти участь у конкурсі?

      Як і минулого року, цього разу учасники також повинні виконати роботи, які підходять до однієї з трьох категорій: «Зелений Щецін», «Висота пташиного польоту» та «Floating Garden». Для того, щоб фотографія взяла участь у конкурсі, її необхідно надіслати за допомогою спеціальної форми на сайті конкурсу www.szczecin.love. Важливо, що на кожному етапі конкурсу учасники можуть надіслати кілька різних знімків, але повинні пам’ятати, що нагороду можна отримати лише один раз.

      Це варто знати

      Переможцями цьогорічного конкурсу стануть три особи, роботи яких відбере конкурсна комісія. Він складається з представників мерії, Щецінської мистецької агенції та компанії Żegluga Szczecińska Turustyka Wydarzenia.

      Крім того, на кожному етапі конкурсу буде відібрано по три учасники, чиї фотографії будуть оцінені журі найвищою оцінкою на даному етапі. Вони отримають додаткові призи – якісні фотоаксесуари.

      Цьогорічний фотоконкурс Szczecin Love, як і попередні, був поділений на три етапи. Останній завершиться 20 вересня цього року. Переможці основного конкурсу будуть оголошені через кілька днів.

      Детальна інформація про змагання, в тому числі його положення, інформація про те, хто може брати участь у ньому та точний розклад кожного етапу, доступна на сайті конкурсу.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!