Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Шукаємо кандидатів на здобуття Міжнародної вітрильної премії

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Шукаємо кандидатів на здобуття Міжнародної вітрильної премії

      Відкрито прийом заявок на участь у конкурсі на здобуття Міжнародної премії з вітрильного спорту в Щеціні. Нагороди будуть вручатися у дев'яти категоріях.

      2023 рік увійшов в історію як рік, повний вітрильних експедицій, досягнень, далеких подорожей і дивовижних звершень. Це ідеальний час, щоб підбити підсумки та оцінити вітрильні експедиції. Попереду нас чекає чергове нагородження з вітрильного спорту. Нагороди отримають учасники із Західної Померанії та Передньої Померанії за виняткові досягнення у попередньому році.

      - Щецінська міжнародна вітрильна нагорода є даниною поваги вітрильній спільноті і має на меті популяризацію вітрильного спорту та його традицій; вшанування важливих досягнень у вітрильному спорті (в тому числі пов'язаних із Західною Померанією та Передньою Померанією); формування та розвиток морської свідомості та визнання досягнень у галузі морської освіти дітей та молоді, - інформує Целіна Волош, прес-секретар компанії Żegluga Szczecińska Turystyka Wydarzenia. 

      10 січня розпочнеться прийом заявок на здобуття Щецінської міжнародної нагороди з вітрильного спорту за 2023 р. Заявки прийматимуться до 15 лютого 2024 р. Переможці будуть оголошені 16 березня.

      Нагороди будуть вручені у дев'яти категоріях:

      • Головна нагорода - Премія імені капітана Людомира Мончки;

      • Плавання року - нагорода імені Вишака (фінансується Західнопоморською регіональною вітрильною асоціацією);

      • Яхтсмен року (засновник нагороди - ZOZŻ);

      • Регатний яхтсмен року - нагорода імені капітана Казімєжа Куби Яворського;

      • Популяризатор вітрильного спорту року - нагорода імені капітана Казімєжа Хаски;

      • Нагорода кота Умбряги;

      • Тренер року - нагорода імені Теодора Чарнецького;

      • Вітрильна подія;

      • Спеціальна нагорода у вітрильному спорті імені Олександра Доби.

      Прийом заявок здійснюється через електронну форму за посиланням https://www.accredi.pl/nagrodyzeglarskie. Також можна завантажити аплікаційну форму з сайту http://nagrodyzeglarskie.szczecin.pl/ і  надіслати її поштою на адресу: nagrody.zeglarskie@zstw.szczecin.pl.

      Прийом заявок на отримання індивідуальних премій триває до 15 лютого.

      Заявки кандидатів можуть подавати жителі Щеціна, Західнопоморського воєводства та Помор'я, а у випадку з премією імені капітана Людомира Мончки - також жителі всієї Польщі. Крім того, кандидатів можуть висувати члени Капітули, а також громадські установи, спілки, асоціації, фонди, організації та вітрильні клуби. Номінанти на індивідуальні нагороди будуть обрані з числа поданих кандидатур.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!