Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Щецін Україні - рік після початку війни

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Щецін Україні - рік після початку війни

      Авіакомпанія LOT Польські Авіалінії вирішила, що з початком літнього сезону (з 26 березня) збільшить частоту польотів за маршрутом Щецін-Варшава Шопена. Рейси до головного аеропорту польської столиці будуть здійснюватися 22 рази на тиждень. 

      - Оголошення PLL LOT про збільшення з 26 березня 2023 року частоти польотів до Варшави з 19 до 22 на тиждень, з одного боку, відповідає розвитку мережі сполучень, яку наш аеропорт та національний перевізник вже кілька років реалізують через хаб у Варшаві, забезпечуючи можливість ще зручніших пересадок не тільки до європейських міст, але й до Північної Америки, Азії чи Близького Сходу. З іншого боку, це адаптує розклад польотів до сполучення з Варшавою, забезпечуючи альтернативу багатогодинним поїздкам потягом або автомобілем, що дозволяє жителям Західнопоморського та Мазовецького воєводств вирішувати свої справи за один день, без необхідності ночівлі, - сказав Мацей Дзядош, голова правління аеропорту Щецін-Голенюв імені профспілки «Солідарність».

      Збільшення частоти польотів до Варшави є також чітким сигналом того, що багаторічна співпраця між нашим аеропортом та PLL LOT йде добре, і що повітряний рух після пандемії Covid-19 починає повертатися до допандемічного рівня, даючи надію на швидке збільшення в найближчі роки, також спираючись на такого перевіреного партнера, як PLL LOT, - додав Мацей Дзядош.

      Сформований таким чином розклад польотів значно полегшить пересадки:

      - по всій країні до міст: Жешув, Краків, Катовіце, Гданськ або Вроцлав;

      - по Європі до міст: Вільнюс, Стокгольм, Франкфурт, Мюнхен, Копенгаген, Будапешт, Париж, Мілан та багато інших;

      - по Америці та Азії до міст : Нью-Йорк, Торонто, Маямі, Сеул, Мумбай, Делі та інших.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!