Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Щецін отримав нових послів

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Щецін отримав нових послів

      Престижний колектив людей та установ, які популяризують наше місто в країні та за кордоном - розширився! Послами Щеціна стали камерний струнний оркестр Baltic Neopolis Orchestra та каратист Павел Бомболевський. Під час урочистої сесії міської ради також вручалися медалі «За заслуги перед містом».

      Baltic Neopolis Orchestra — камерний ансамбль, заснований у 2008 році. Наразі гурт виступив у 27 країнах, дає понад 120 концертів на рік, співпрацює з відомими композиторами та виконавцями.

      – Я глибоко переконана, що якби не Щецін, не ця прихильність і підтримка протягом багатьох років, ми б не змогли досягти всього цього. Це просто неймовірно... Такі дива можливі тільки в Щеціні, - сказала Емілія Гох Сальвадор, директор Baltic Neopolis Orchestra.

      У свою чергу Павел Бомболевський є спортсменом, тренером, педагогом і активістом. Його спортивні досягнення, такі як багаторазові звання чемпіона Польщі та світу, прославили наше місто в країні та за її межами.

      – Ми можемо популяризувати Щецін, тому що це наш обов’язок, а також привілей. І ми не змогли б скористатися цим привілеєм без підтримки міста, – резюмував Павло Бомболевський

      Під час урочистої сесії міської ради також були вручені медалі «За заслуги перед містом Щецін». Нагороди отримали:

      Марек Адамкевич - один із засновників Студентського комітету Солідарності та Незалежної студентської асоціації, антикомуністичний діяч,

      Збігнєв Нєциковський - багаторічний керівник Театру ляльок PLECIUGA,

      Францішек Малік - почесний соліст (альт) Симфонічного оркестру Філармонії Мечислава Карловича в Щеціні.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!