Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Щецін ближче, ніж ви думаєте! Нова промо-кампанія Щеціна відкриває туристичний сезон у місті

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Щецін ближче, ніж ви думаєте! Нова промо-кампанія Щеціна відкриває туристичний сезон у місті

      Недосліджений напрямок. Місце контрастів. Зелений оазис. Це Щецін. Місто, яке варто побачити, пізнати і полюбити. Тим більше, що воно знаходиться ближче, ніж ви думаєте. Нова іміджева кампанія доводить, що Щецін може запропонувати туристам багато принад і цікавих місць.

      Завдяки зручному залізничному та повітряному сполученню, а також добре розвиненій мережі доріг, Щецін є ідеальним містом для відпочинку на вихідних. Тим більше, що Західна Померанія є одним з найпопулярніших туристичних напрямків.

      Щецін зачаровує природою, адже майже половина його площі становить природний ландшафт. В межах міста є багато островів, каналів, річок та озер, а також багато зелені. Ще одним туристичним магнітом є архітектурні перлини. До них відносяться історичні перлини, такі як Набережна Хробрего, Замок Поморських князів та Вілла Ленца, а також сучасні архітектурні ікони, такі як Філармонія ім. Мечислава Карловича, Центр діалогу в Переломах та Літній театр ім. Хелени Майданець. Натхненням для вдалого відпочинку можуть стати прибережні бульвари, пляж на острові Гродзька, а також театри, галереї, музеї та заходи, які будуть наростати впродовж курортного сезону. Тим більше, що початок сезону відпусток відкривається в Щецині однією з найбільших подій на музичній карті Польщі.

      Цього року Męskie Granie (Чоловічі музичні гурти) стартує у Щеціні!

      14 концертів і тисячі шанувальників в музичній залі. В рамках чотирнадцятого видання концертний тур відвідає сім міст, але відкриття відбудеться в Щеціні. 16 та 17 червня герої цьогорічного випуску виступатимуть в аероклубі в Домбє. Новинкою цього року є проект "Męskie Granie Przestawia", який об'єднає два гурти, щоб створити один музичний колектив, який переосмислить вибрані пісні. Цього літа Носовська і Круль та Міхал Фокс Круль (музичний керівник) будуть відповідальними за "Męskie Granie Przestawia".

      Любителі інших звуків також знайдуть щось для себе: протягом останніх восьми років місто стало столицею джазу завдяки Щецинському джазовому фестивалю - Szczecin Jazz Festiwal. Основні концерти відбуваються в березні, а цього року в рамках літнього фестивалю в повністю модернізованому Літньому театрі виступатимуть світові зірки джазу, в тому числі Вінтон Марсаліс і Ді Ді Бріджвотер.

      "Вітрила" - родзинка літніх канікул

      Столиця Західної Померанії нерозривно пов'язана з вітрильним спортом. "Вітрила", а раніше "Дні моря" або фінал регати великих вітрильників The Tall Ships Races (2007, 2013, 2017), що організовуються кожні кілька років, стали постійним елементом календаря літніх подій. Цього року "Вітрила" відбудуться вже втретє (18-20 серпня). Біля підніжжя Валів Хробрего і Лаштовні будуть причалювати судна, які завітають до Щеціна з гостинним візитом. Очікується більше десятка вітрильників з Польщі, Німеччини, Фінляндії та Нідерландів, а також кораблі з 3-ї флотилії суднобудівної верфі в Гдині та 8-ї флотилії берегової оборони в Свіноуйсьце. Будуть також добре відомі мешканцям міста представники Щецінської флотилії.

      Що ще? Теніс, ілюмінації, легка атлетика

      Насичений календар подій на сезон 2023 року включає також таку класику, як Відкритий чемпіонат Щеціна з тенісу, чоловічий тенісний турнір, який проводиться щороку у вересні в рамках серії ATP Challenger Tour. Турнір був визнаний найкращим у світі у 2002, 2016 та 2019 роках. У свою чергу, "Ілюмінації" - конкурс-фестиваль світлових інсталяцій - покаже місто в абсолютно нових кольорах. Комплекс спортивних подій національного масштабу завершує Меморіал легкої атлетики ім. Вєслава Маняка. Детальний календар подій можна знайти на сайті https://visitszczecin.eu/pl.

      Онлайн-кампанія

      Промоційні заходи мають загальнонаціональний масштаб і відтепер будуть видимі насамперед в Інтернеті. Це, в основному, реклама, що відображається на найпопулярніших платформах в Інтернеті. Facebook, Youtube, Google - скрізь ви побачите банери та відеоролики, що популяризують наше місто. Ролик підготувала щецінська компанія Kinomotiv, яка вже випустила багато музичних кліпів, рекламних роликів та документальних фільмів, які отримали хороші відгуки.

      Ви можете побачити Щецін ближче, ніж ви думаєте!

      Перший етап промоції заплановано на червень, але кампанія триватиме протягом усіх літніх канікул, просуваючи події та атракції, які відбуватимуться в Щеціні в цей час. Загальна вартість усіх заходів кампанії склала 150 000 злотих.

      Кампанія проводиться мерією Щеціна у співпраці з і мистецькою агенцією та компанією Żegluga Szczecińska Turystyka Wydarzenia.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!