Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Революція на колії. Закриття Площі Родла

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Революція на колії. Закриття Площі Родла
      rodła_2.jpg
      rodła_1.jpeg

      Наступного тижня ми побачимо 10-ту зміну в організації дорожнього руху, пов’язану з реконструкцією колій від Небушево до Площі Родла. Це буде складний етап, який триватиме близько двох тижнів. Зміну, яка принесе покращення, відчують як водії, так і пасажири громадського транспорту.

      З 16 червня 2022 року вводиться черговий етап тимчасової організації дорожнього руху. Це пов’язано з необхідністю виконання поверхні тертя та оздоблювальних робіт в районі Площі Родла. ZUE готується відкрити перехрестя для руху транспорту, але це відбуватиметься  з наступного четверга:

      Буде закрита східна дорога пл. Визволеня між Плацем Жовнежа та вул. Бориша (відправлення з C.H Galaxy).

      Західна дорога буде відкрита для руху пл. Визволеня з вул. Мальчевського до Плацу Жовнежа

      Відкрита для руху вул. Пілсудського в обидва боки між вул. Мазурська та площею Родла

      Об'їзд закритої ділянки пл. Визволеня проведуть через пл. Жовнежа – Матейки і Мальчевського та через плац Лотнікув - Мазурську та Райського

      Все ще залишатиметься закритою вул. Пілсудського між пл. Визволеня і Матейки

      Роботи на ділянці між вул. Мальчевського та Рондом Гедройця надалі проводитимуть згідно з діючою організацією дорожнього руху.

      ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ

      У зв’язку з початком чергового етапу реконструкції трамвайних колій в районі Плацу Родла 16 червня 2022 року (для нічних ліній з ночі 16 на 17 червня 2022 року) вносяться зміни в роботі автобусних ліній приблизно на 2 тижні.

      1. Автобуси ліній 58 і 59:
      2. У напрямку петлі «Плац Родла» вони курсуватимуть нинішнім маршрутом, але рух знову буде перенесено на західну дорогу пл. Визволеня. Кінцева зупинка «Плац Родла» (№11537) буде розташована на теперішньому місці. Діюча зупинка переїзду «Плац Родла» (№ 11513), розташована в межах пл. Визволеня перед Плацем Родла.
      3. У напрямку петлі «Гоцлав», «Нерінга» та «Студзієнна» від «пл. Жовнежа Польського» (№ 11314) курсуватимуть вул. Малопольською, вліво до трамвайної колії, вул. Матейки до зупинки «Матейки» і далі рух без змін. Діючі зупинки «Плац Родла» (№11530) та «Мальчевського» (№13011) будуть закриті. Натомість на трамвайній колії (№11412) відкриють зупинку «Філармонія».
      4. Автобуси лінії 68:
      5. У напрямку петлі «Плац Родла» від зупинки «Матейки» автобуси курсуватимуть вул. Мальчевського та пл. Визволеня до кінцевої зупинки «Плац Родла» (№ 11543), що знаходиться в межах вул. Пілсудського за Плацем Родла. Діючі зупинки «Філармонія» (№ 11410), «пл. Жовнежа Польського» (№ 11314) та «Плац Родла » (№ 11531).
      6. У напрямку петель «Свєрготки» та «Ростоцька» від початкової зупинки «Плац Родла» (№ 11543) курсуватимуть вул. Пілсудського, пл. Грюнвальдський, вул. Райського до зупинки «Мальчевського» і далі без змін.
      7. Автобуси лінії 70 від зупинки «Плац Грюнвальдський» курсуватимуть вул. Пілсудського, пл. Визволеня, пл. Жовнежа Польського пл. Холду Прусського, вул. Малопольською до зупинки «Стажиньського» і далі без змін. Зупинка «Мазурська» (№18811) буде закрита. Натомість буде запущена зупинка «Плац Родла» (№ 11541), розташована в межах вул. Пілсудського в резиденції маршалківства Західно-Поморського воєводства.
      8. На лінії 86 буде відновлено розташування кінцевої зупинки «Плац Родла» (№ 11541) у межах вул. Пілсудського в резиденції маршалківства Західно-Поморського воєводства. Крім того, у напрямку петель «Оседле Каліни» та «Заклади Пекарніче» автобуси зупинятимуться на зупинці «Плац Родла» (№ 11535), що розташована вздовж пл. Визволеня для Плацу Родла. Зупинка «Плац Родла» (№ 11551), розташована в межах вул. Мазовецька.
      9. На лінії 87 зупинки «Пл. Жовнежа Польського» в напрямку кінцевої точки «Подбуж» (№ 11330) і «Мазурської» в напрямку кінцевої точки «Двожец Глувни» (Овоцова) (№ 18811).
      10. Автобуси лінії 101 курсуватимуть від Поліце Ясеніца Пентля – Плац Рола:
      11. У напрямку петлі «Плац Родла» від зупинки «Матейки» курсуватиме вул. Мальчевського та пл. Визволеня до кінцевої зупинки «Плац Родла» (№ 11544), що знаходиться в межах вул. Пілсудського між перехрестями з пл. Визволеня та вул. Мазурська. Діючі зупинки «Філармонія» (№ 11410) та «Пл. Жовнежа Польського» (№ 11313).
      12. У напрямку кінцевої зупинки «Поліце Ясеніца Пентля» від початкової зупинки«Плац Родла» (№ 11544) курсуватимуть вул. Пілсудського, пл. Грюнвальдський, вул. Райського до зупинки «Мальчевського» і далі без змін. Поточна зупинка «Плац Родла» (№11530) буде закрита.
      13. Автобуси лінії 107:
      14. У напрямку петлі «Плац Родла» від зупинки «Матейки» курсуватиме вул. Мальчевського та пл. Визволеня до кінцевої зупинки «Плац Родла» (№ 11545), що знаходиться в межах вул. Пілсудського до перехрестя з вул. Мазурська. Діючі зупинки «Філармонія» (№ 11410), «Пл. Жовнежа Польського» (№ 11314) та «Плац Родла» (№ 11532). Пересадка на лінію 524 відбудеться на зупинці «Плац Родла» (№11543).
      15. У напрямку кінцевої зупинки «Поліце Вишинського Поляна» від початкової зупинки «Плац Родла» (№ 11545) курсуватимуть вул. Пілсудського, пл. Грюнвальдським, вул. Райського до зупинки «Мальчевського» і далі без змін.
      16. Автобуси лінії 812:
      17. У напрямку петлі «Плац Костюшки» вони курсуватимуть нинішнім маршрутом, але рух знову буде перенесено на західну дорогу пл. Визволеня. Зупинка «Плац Родла» (№ 11535) буде розташована вздовж пл. Визволеня для Плац Родла. Зупинка «Плац Родла» (№ 11513), розташована в межах пл. Визволеня перед Плацем Родла.
      18. У напрямку петлі «Колонтая» до «Пл. Жовнежа Польського» пролягатиме вул. Малопольська, вліво до трамвайної колії, вул. Матейки, вул. Мальчевського, пл. Визвеленя до зупинки «Райського» і далі без змін. Поточна зупинка «Плац Родла» (№11530) буде закрита. Натомість на трамвайній колії (№11412) відкриють зупинку «Філармонія».
      19. Автобуси лінії B:
      20. У напрямку петлі «Оседле Букове» вони курсуватимуть за нинішнім маршрутом, але рух знову буде перенесено на західну частину дороги Визволеня. Зупинка «Плац Родла» (№ 11535) буде розташована вздовж пл. Визволеня для Плац Родла. Зупинка «Плац Родла» (№ 11513), розташована в межах пл. Визволеня перед Плацом Родла.
      21. У напрямку до кінцевої зупинки «Оседле Арконське» від зупинки «Брама Портова» вони курсуватимуть по пл. Неподлеглості, пл. Жовнежа Польського (пл. Квятова), пл. Холду Прусського, вул. Матейки, вул. Саломея, вул. Сташіца до зупинки «Колонтая» і далі без змін. Діючі зупинки «Плац Родла» (№11530) та «Райський» (№12914) будуть ліквідовані. Натомість зачиняється зупинка «Пл. Жовнежа Польського» (№ 11330), що знаходиться в межах пл. Неподлеглості перед пл. Жовнежа Польського та «Матейки» (№ 13112), що знаходяться в межах вул. Матейки після перехрестя з вул. Мальчевського.
      22. Автобуси лінії С курсуватимуть за скороченим маршрутом до вул. Жовнежа Польського» (№ 11313), що знаходиться в межах пл. Визволеня перед перехрестям з вул. Малопольська. Повернення буде через вул. Малопольську, пл. Холду Прусського, пл. Жовнежа Польського (пл. Квятова), пл. Неподлеглості до зупинки «Брама Портова» і далі без змін. Діюча зупинка «Плац Родла» (№11532) буде закрита.
      23. Автобуси лінії 522:
      24. У напрямку петель «Оседле Каштанове» та «Домбе Оседле» вони курсуватимуть нинішнім маршрутом, але рух знову буде перенесено на західну дорогу вул. Визволеня. Зупинка «Плац Родла» (№ 11535) буде розташована вздовж пл. Визволеня для Плац Родла. Зупинка «Плац Родла» (№ 11513), розташована в межах пл. Визволеня перед Плац Родла.
      25. У напрямку до кінцевих зупинок «Варшево» та «Ростоцька» від «пл. Жовнежа Польського» курсуватиме по вул. Малопольська, вліво до трамвайної колії, вул. Матейки, вул. Мальчевського, пл. Визволеня до зупинки «Райського» і далі без змін. Поточна зупинка «Плац Родла» (№11532) буде закрита. Натомість на трамвайній колії (№11412) відкриють зупинку «Філармонія».
      26. Автобуси лінії 523, що курсують у напрямку до кінцевої зупинки «Цукрова» та «Пшецлав» від зупинки «Райського» курсуватимуть через пл. Визволеня, вул. Пілсудського до зупинки «Плац Грюнвальдський» і далі без змін. Зупинка «Плац Родла» (№ 11543), розташована в межах вул. Пілсудського для Плац Родла. Діючий курс за маршрутом Депо Голенцин – площа Грюнвальдська буде здійснюватися до зупинки «Плац Родла».
      27. Автобуси лінії 524 у напрямку до зупинки «Поможани Добжинська» від зупинки «Матейки» курсуватимуть вул. Мальчевського, пл. Визволеня, вул. Пілсудського до зупинки «Плац Грюнвальдський» і далі без змін. Діюча зупинка «Райського» (№12941) буде закрита. Натомість запрацює зупинка «Плац Родла» (№ 11543), розташована в межах вул. Пілсудського для Плац Родла.
      28. Автобуси лінії 529 курсуватимуть за скороченим маршрутом до зупинки «Пл. Жовнежа Польського» (№ 11313), що знаходиться в межах пл. Визволеня перед перехрестям з вул. Малопольською. Повернення буде через вул. Малопольську, пл. Холду Прусського, пл. Жовнежа Польського (пл. Квятова), пл. Неподлеглості до зупинки «Брама Портова» і далі без змін. Діюча зупинка «Плац Родла» (№11532) буде закрита.
      29. Автобуси лінії 530 курсуватимуть за маршрутом Підбуж – пл. Жовнежа Польського. Кінцева зупинка «пл. Жовнежа Польського» (№ 11313) буде розташована в межах пл. Визволеня перед перехрестям з вул. Малопольською. Повернення здійснюється через вул. Малопольська, вліво до трамвайної колії, вул. Матейки, вул. Мальчевського, пл. Визволеня до зупинки «Райського» і далі без змін. Діючі зупинки «Плац Родла» в обох напрямках (№11513 та 11532) будуть закриті. Натомість зупинка «Плац Родла» (№ 11535) розпочнеться в напрямку «пл. Жовнежа Польського», що знаходиться в межах пл. Визволеня за Плац Родла, та «Філармонія» (№ 11412) у напрямку кінцевої зупинки «Подбуж», розташованої на трамвайній колії.
      30. Автобуси 531 в напрямку кінцевої зупинки «Оседле Букове» від зупинки «Плац Грюнвальдський» курсуватимуть вул. Пілсудського, пл. Визволеня, пл. Жовнежа Польського, пл. Неподлеглості до зупинки «Брама Портова» і далі без змін. Зупинки «Мазурська» (№ 18811) та «Плац Лотнікув» (№ 17851) будуть закриті. Натомість запустять зупинки «Плац Родла» (№ 11535), розташовані в межах пл. Визволеня для Плац Родла та «Пл. Жовнежа Польського» (№ 11311), що знаходиться в межах пл. Визволеня перед пл. Жовнежа Польського.
      31. Автобуси лінії 532:
      32. У напрямку петлі «Оседле Букове» вони курсуватимуть за нинішнім маршрутом, але рух знову буде перенесено на західну дорогу Визволеня. Зупинка «Плац Родла» (№ 11535) буде розташована вздовж пл. Визволеня для Плацу Родла. Зупинка «Плац Родла» (№ 11513), розташована в межах пл. Визволеня перед Плац Родла.
      33. У напрямку петлі «Осув» та «Оседле Арконське» від «Пл. Жовнежа Польського» пролягатиме вул. Малопольська, вліво до трамвайної колії, вул. Матейки, вул. Мальчевського, пл. Визволеня до зупинки «Райського» і далі без змін. Діюча зупинка «Плац Родла» (№11532) буде закрита. Натомість на трамвайній колії (№11412) відкриють зупинку «Філармонія».

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!