Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Повернення маршруту до Осло- Гардермуен з норвезькою авіакомпанією

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Повернення маршруту до Осло- Гардермуен з норвезькою авіакомпанією

      Ми чекали цього моменту 26 місяців! Після пандемії коронавірусу до нашого аеропорту повернулася норвезька авіакомпанія Norwegian, а разом з нею й рейси до головного аеропорту столиці Норвегії. Перший рейс за маршрутом Осло – Щецін – Осло відбувся 4 червня 2022 року.

      На борту першого рейсу було аж 172 пасажири, 37% з яких були громадянами Норвегії, для яких прибуття до Західної Померанії стало можливістю короткого, кількаденного відпочинку.

      - Те, що так багато норвежців після такої тривалої перерви відправилися в першу подорож до Щеціна, радує тим більше, тому, що до пандемії більше половини пасажирів, які користувалися цим сполученням, були громадянами Норвегії, а Західна Померанія була цікавою альтернативою кількаденної відпустки для них, - каже Ельвіра Борецька з аеропорту Щецін-Голенюв. – Сподіваємося, що це сполучення і надалі залучатиме велику кількість туристів із т. зв преміум групи.

      Маршрут Щецін – Осло - Гардермуен –щовівторка та суботи виконуватимуть 189 місцевих літаків Boeing 738-800.

       

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!