Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Перші потяги на маршрутах SKM

      Natalia Mróz

      Natalia Mróz

      Перші потяги на маршрутах SKM

      Місто Щецін виділить понад 1,7 мільйона злотих на додаткові сполучення на маршрутах SKM. Це перший етап запуску Щецінської міської залізниці, яка в майбутньому зробить революцію в громадському транспорті Щецінської міської агломерації.

      Завдяки грантам, наданим містом Щецін та іншими партнерами SKM, вже з 10 березня на маршрутах з'являться 14 додаткових пар потягів. Це значне покращення для пасажирів, які подорожують до Щеціна та з нього.

      - Йдеться, зокрема, про сполучення на лініях: Щецін - Старгард, Щецін - Голенюв та Щецін - Грифіно. Пасажири отримають по чотири пари поїздів на перших двох лініях та шість пар на останній лінії. Додаткові поїзди будуть включені в поточний розклад руху, - повідомила Пауліна Лонтка з Міського інформаційного центру.

      Організатором агломераційних перевезень на маршрутах SKM буде Західнопоморське воєводство, а окремі муніципалітети-партнери надаватимуть дотації на ці цілі.  Міська рада Щеціна ще не дала згоди Західнопоморському воєводству на надання цільової дотації. Голосування з цього приводу відбудеться на позачерговій сесії 7 березня.

      Дотація, яку надасть муніципалітет Щеціна, має скласти 1 755 116 злотих, а загальна сума від усіх муніципалітетів - 4 360 138 злотих.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!