Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      Перегони на високих кораблях - Tall Ships Races: абонементи на громадський транспорт в поїздах Polregio

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Перегони на високих кораблях - Tall Ships Races: абонементи на громадський транспорт в поїздах Polregio

      З 2 по 4 серпня 2024 року в поїздах Polregio будуть діяти абонементні квитки на громадський транспорт в рамках поточного розкладу руху в муніципалітеті Щецін. Перевізник також запустить додаткові залізничні сполучення до майбутнього фіналу регати The Tall Ships Races.

      В рамках угоди, укладеної між ZDiTM і Polregio, з 2 по 4 серпня цього року пасажири, які мають абонементний квиток (паперовий або електронний мережевий квиток), зможуть також подорожувати поїздами Polregio (регіональні перевезення) в рамках чинного розкладу на території муніципалітету Щецін.

      - Polregio також забезпечить три додаткові поїзди, які заберуть пасажирів вночі після заходу, тобто близько опівночі - інформує Марта Звєжинська з Управління дорожнього та міського транспорту.

      Додаткові поїзди курсуватимуть за наступними маршрутами: Щецін Глувни - Старґард, Щецін Глувни - Грифіно та Щецін Глувни - Голенюв. Вони будуть запущені вночі з 2 на 3 серпня, з 3 на 4 серпня та з 4 на 5 серпня. На цих маршрутах буде чинним квиток Polregio.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!