Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Пам'ятки природи в Щеціні під особливою опікою

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Пам'ятки природи в Щеціні під особливою опікою

      Позаду 6-й конкурс «Зроблено в Щеціні». Цього року цей унікальний сертифікат отримали 19 компаній, які продемонстрували характер Щеціна, високу якість послуг і продуктів, а також популяризували наш регіон.

      Підприємці, установи та інші суб’єкти, що належать до Щецінського столичного округу, чия продукція була на ринку Щеціна щонайменше рік до подання заявки, могли подати заявку на бренд «Зроблено в Щеціні».

      Під час цьогорічного відбору було подано 59 заяв. Згідно з положенням, під час відбору переможців марки «Зроблено в Щеціні» враховувалися три критерії:

      -Щецінське походження продукту або послуги,

      - висока якість,

      - вплив на формування позитивного іміджу Щеціна.

      На цій основі із заявок було відібрано 19 компаній у двох категоріях: Продукт і Послуга. Цього року переможцями стали:

      Категорія: Послуги

      1. Dobra Grupa Ds Sp. z o. o. – за фудкорт Hala Odra – гастрономічне та культурне місце над Одрою, створене для мешканців Щеціна

       

      1. VIP Студія меблів Томаш Пьотровські – за проектування, виробництво та монтаж меблів, вироблених виключно в Щеціні.

       

      1. Sweet Art Йовіта Палчинська - За перший у Польщі Музей щастя та ілюзії, що діє з 2018 року.

       

      1. Західнопоморська школа бізнесу у Щеціні - За освітню діяльність у сфері підготовки спеціалізованого персоналу для Щеціна та Західної Померанії

       

      1. Hotel Dana - Business&Conference - за готель Dana та конференц-центр, розташований в приміщенні історичної будівлі.

      Категорія: Товари

      1. Ampio Sp. z o. o. – за авторську систему автоматизації будівель, 100% розроблену в Щеціні

       

      1. Хлібобулочний завод Єва та Анджей Речинські – За хліб, виготовлений традиційними методами на натуральній заквасці без консервантів і поліпшувачів, який цінують не лише в Щеціні

       

      1. SAR – Станція Академія розвитку Катажина Чубаковська - за гаджети і предмети повсякденного використання, які розповідають про Щецін

       

      1. JnL Антоній Левандович – за чоловічу косметику, упаковану в консервовані банки, як Paprykarz Szczeciński

       

      1. Hoca Lab Александра Хопке - за унікальні соєві свічки, виготовлені з натуральних інгредієнтів, створені на невеликій фабриці Hoca Candle, розташованій у Щеціні Погоднє

       

      1. Dudowie.pl Малгожата Дуда – за серію книжок для дітей «Легенди Західного Помор’я», присвячених найцікавішим місцям і героям Західного Помор’я.

       

      1. Good Gin Company Sp. z o. o. – за преміальний джин – Heritage Magnolia Gin, серцем рецепту якого є квіти магнолії

       

      1. Мистецька студія «Неповторне» Сильвія Матулевіч – за художні ювелірні вироби ручної роботи зі срібла та натурального каміння з Щецінськими мотивами.
      2. R3 Polska Sp. z o. o. За Recomat - за сучасний пристрій для повернення, ущільнення та сортування упаковки, як-от: ПЕТ-пляшки, алюмінієві банки та пластикові кришки

       

      1. Motif Studio Єва Казішко – за художні колажі та ілюстрації для Щецінських брендів, установ та окремих осіб

       

      1. Autocomp Management Sp. z o. o. – за навчально-тренувальні системи «POJEDYNEK» - віртуальний тир для шкіл та силових служб.

       

      1. Ubeesailor Катажина Лубченек – за браслети, зроблені вручну з вітрильних мотузок, які символізують морський характер Щеціна.

       

      1. Kurier Szczeciński Sp. z o. o. – за щоденне видання «Щецінський Курʼєр», який виходить у Щеціні з жовтня 1945 р.

       

      1. Західнопоморське агентство розвитку туризму ZART Sp. z o. o. – за «PomorzeZachodnie360.pl» - інтерактивний портал, що поєднує в собі віртуальні тури, 360 відео та феноменальне мультимедіа з найкрасивіших куточків нашого регіону

       

      Знак «Зроблено в Щеціні» присуджується з 2018 року. Відтоді 259 компаній змагалися за цю відзнаку, з яких майже 100 отримали можливість використовувати знак у своїй бізнес-пропозиції (знак визначався в конкурсі за участю Академії мистецтв у Щеціні).

      Сертифікат присуджується Ґміною оригінальним Щецінським продуктам або послугам високої якості, які створюють позитивний імідж міста. Метою бренду є сприяння творчій, економічній та інноваційній діяльності. Крім того, сертифікат також означає зміцнення ідентичності Щеціна, покращення якості продуктів і послуг, а також просування підприємців Щеціна та підвищення лояльності клієнтів до місцевих брендів.

      Сертифікат є почесним і не дає права на будь-які фінансові винагороди чи податкові пільги. Вигодою для підприємців від надання знаку є можливість брати участь у рекламних заходах, що проводяться в Щеціні, і можливість розміщення логотипу бренду в рекламних та інформаційних матеріалах.

      Цьогорічна гала-церемонія оголошення переможців бренду «Зроблено в Щеціні» відбулася 7 грудня у Willa Lentz у Щеціні.

      Подробиці та список усіх переможців можна знайти за адресою: https://zrobione.szczecin.eu

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!