Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Наближається 8-й Щецінський джазовий фестиваль

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Наближається 8-й Щецінський джазовий фестиваль

      Хоча перші концерти відбудуться у березні 2023 року, вже зараз представляємо перших зірок. Також розпочато попередній продаж пулу квитків за спеціальними цінами. Фестиваль відбудеться з 08.03-16.03. 2023 року.

      Традиційно Щецінський джазовий фестиваль відкриється проектом "Джаз для дітей". Диригуватиме Щецінська піаністка та викладачка Академії мистецтв Йоанна Гайда. Спеціальним гостем заходу стане Мєтек Щесняк.

      Тоді матимемо дві прем'єри: вперше в Польщі Чад Лефковіц-Браун і вперше в Щеціні Джаззмея Горн.

      Чад ЛБ - саксофонний феномен. Він завоював визнання публіки своїми віртуозними виступами та оригінальними імпровізаціями. Джаззмея Горн- одна з найяскравіших вокалісток джазу, триразова номінантка на премію "Греммі". Це лише частина того, що ми підготували для вас в рамках Szczecin Jazz 2023.

      Джаз для дітей – Йоанна Гайда & Мєтек  Щесняк

      2.03.2023 год. 18:00

      Камерний Зал, Філармонія в Щеціні

      Попередній продаж квитків за спеціальною ціною 49 злотих

      https://bilety.fm/pl/muzyka/7976-jazz-dla-dzieciakow-joanna-gajda-mietek-szczesniak-sala-kameralna-filharmonii-szczecin.html

      Традиційно Щецінський джазовий фестиваль відкриє проект "Джаз для дітей". Диригуватиме Щецінська піаністка та викладачка Академії мистецтв Йоанна Гайда. Спеціальним гостем заходу стане Мєтек Щесняк. На вас чекає не лише доза позитивної енергії, але й глибокий поворот у бік перших випусків концертів. Нагадаємо, що у 2016 році Мєтек Щесняк та Йоанна Гайда виступили для наймолодших у Щецінській філармонії зі спеціально підготовленим репертуаром. До Йоанни Гайди та Мєтка Щесняка приєднаються Борис Янчарський на саксофоні, Бартош Свєнтек на контрабасі та Себастьян Франкевич на барабанах. Також виступить хор, сформований з учнів початкових музичних шкіл. Цьогорічний концерт, який також буде інтерактивною виставою, складатиметься з 12 пісень - джазових стандартів з веселими польськими текстами. Це дозволить їм розважитися, але в той же час дасть юним глядачам відчуття, що їх сприймають серйозно. Пісні, хоча і засновані на дитячих текстах, покажуть джаз у його справжньому вигляді, з оригінальним музичним пластом і динамікою.

       Джаззмея Горн

      12.03.2023 год. 20:00

      Опера на Замку в Щеціні

      Попередній продаж квитків за спеціальною ціною 119 злотих

      https://bilety.fm/pl/muzyka/7977-jazzmeia-horn-szczecin-jazz-2023-opera-na-zamku-szczecin.html

      Вперше в Щеціні Джаззмея Горн

      "Джаззмея Горн- одна з найяскравіших молодих вокалісток джазу. Вона поєднує в собі всі якості легендарних вокалісток, таких як Бетті Картер, Сара Вон та Ненсі Вілсон". - The New York Time. Джаззмея Горн стала переможницею Міжнародного джазового конкурсу імені Сари Воган в Newark's 2013 Sarah Vaughan International Jazz Competition. Через два роки вона закріпила за собою місце зірки джазу, посівши перше місце на Міжнародному конкурсі вокального джазу ім. Телоніуса Монка. У 2017 році вона випустила свій дебютний повноформатний альбом A Social Call на лейблі Concord Records в рамках премії Monk Competition. Альбом отримав високу оцінку, включаючи номінацію на "Греммі"; Горн також виступила на церемонії "Греммі". Вона повернулася у 2019 році з другим альбомом Love & Liberation, до якого увійшов кавер на пісню Еріки Баду Green Eyes. Він також отримав номінацію на "Греммі" за кращий джазовий вокальний альбом. У 2020 році Горн випустила свій перший біг-бендовий твір Dear Love, номінований на "Греммі", над яким вона працювала зі своїм колективом з 15 учасників Noble Force.Jazzmeia - один з найбільш виразних голосів у сучасному джазі, а її концерти - неймовірні музичні видовища.

      Чад ЛБ

      16.03.2023 год. 20:00

      Камерний Зал, Філармонія в Щеціні

      Попередній продаж квитків за спеціальною ціною 99 злотих

      https://bilety.fm/pl/muzyka/7978-chad-lb-szczecin-jazz-2023-sala-kameralna-filharmonii-szczecin.html

      Вперше в Польщі! Чад Лефковіц-Браун або "феномен саксофона". Так назвала Чада газета "Нью-Йорк Дейлі Ньюз" (New York Daily News). Він виступав з концертами по всьому світу з такими зірками, як Кріс Ботті та Тейлор Свіфт. Виступав як соліст в прем'єрних колективах, таких як Juilliard Jazz Orchestra, а раніше був важливим учасником Афро-латинського джазового оркестру, який отримав премію "Греммі".

      У свої 31 рік Чад став одним з провідних джазових хедлайнерів свого покоління, зібравши в соціальних мережах понад 250 000 шанувальників на різних платформах.  Він завоював визнання публіки завдяки віртуозності своїх виступів та оригінальним імпровізаціям.

      Вже у віці 11 років Чад був визнаний джазовим вундеркіндом. Він потрапив під крило Джорджа Ріда, який був відомий як бек-вокаліст таких легенд, як Тедді Вілсон, Бадді Тейт і Маріан Макпартленд. Чад продовжив навчання в Інституті Брубека - престижній стипендіальній програмі, заснованій легендою джазу Дейвом Брубеком. Під час навчання в інституті регулярно виступав з Брубеком і був учасником джазового квінтету Brubeck InstituteJazz Quintet.

      Під час навчання в коледжі Чад отримав багато відзнак, у тому числі DownBeat Magazine Student Music Awards у таких категоріях, як "Кращий джазовий соліст" та "Краща оригінальна пісня".

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!