Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Міська нерухомість – не втрачайте можливості!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Міська нерухомість – не втрачайте можливості!

      Бажаєте безпечно купити нерухомість, ділянку чи будинок, а може орендувати квартиру чи гараж? Знайдіть пропозицію міста за допомогою платформи: www.miastooferuje.szczecin.eu

      Є перевірені пропозиції, які можна придбати з перших рук, заощаджуючи ваш час і гроші.

      Інвестуйте. Купуйте. Орендуйте. Перевірена нерухомість від Міста. Пропозиція Міста різноманітна, ви можете знайти, наприклад, земельну ділянку для будинку вашої мрії, квартиру в центрі Щеціна або промислові зони під зали та склади.

      Це вигідна пропозиція для всіх: для приватних осіб, підприємців, а також забудовників і великих компаній. Перш ніж прийняти рішення про покупку чи оренду, варто подивитись, які ресурси має місто Щецін. Наразі пропозиція включає сотні варіантів, серед яких:

      - пропонуються Великі земельні ділянки під забудову для сфери обслуговування на вулиці Хангарова в Щеціні, призначені для: розвитку послуг, виробничих приміщень, складів.

      - продається квартира по вул. 1 Мая 28/17, двокімнатна квартира площею близько 30 м2

      - оренда цегляного гаража в районі вул. Й. Бема – Пуласького – Сікорського

      - продаються земельні ділянки на вул. Старего Вяруса, які призначаються для односімейних будинків

      Знайдіть те, що вас цікавить, і ознайомтеся з пропозицією. На сайті www.miastooferuje.szczecin.eu є практична пошукова система, яка дозволяє знайти нерухомість за площею, ціною, типом та цільовим призначенням.

       

      Усі місця також позначені на читабельній карті. З іншого боку, у вкладці «календар» також можна знайти дати тендерів, які зараз оголошені президентом торгів.

      Кожна пропозиція супроводжується детальною інформацією про нерухомість з фотографіями, а також прямим контактом з працівником, який відповість на всі додаткові запитання чи сумніви.

      На веб-сайті також є Інструментарій, з якого ви можете дізнатися про правила, положення та процедури утилізації, а також FAQ, тобто поширені запитання.

       

      Пропозиція підготовлена, оновлюється та рекламується кількома муніципальними підрозділами:

       

      Відділ торгівлі акціями та нерухомістю в мерії Щеціна, відділ ЖКГ

      та Положення про юридичні стани нерухомості міста Щеціна, Правління муніципальних будівель і приміщень, Щецінського товариства соціального житла, компаній з нерухомості та місцевих зборів та Агентства розвитку Щецінської метрополії.

      Більше на: www.miastooferuje.szczecin.eu

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!