Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Крокуси милують око, не топчімо їх!

      Natalia Mróz

      Natalia Mróz

      Крокуси милують око, не топчімо їх!

      Весна все сміливіше заявляє про свою присутність. Останнім часом - у вигляді крокусів, що визирають із зелені платанів на алеях Ясної Блоні, на кільцевих розв'язках міста та на набережних біля Валів Хробрего.

      Ці скромні квіти потрапили на квітковий ринок Щеціна і стали іконою міста. Щоб захистити їх, ми звертаємося до громадськості із закликом не топтати крокуси, фотографуючи квіткові килими, які з хвилини на хвилину з'являться у всій своїй красі! Не можна зривати їх, ходити по них або - що найстрашніше - лягати на крокусові килими, щоб зробити селфі в таких позах!

      - Нагадуємо, що така поведінка є правопорушенням, передбаченим ст. 144 §1 (знищення рослинності в громадських місцях), що карається штрафом до 1000 злотих, - говорить головний інспектор Йоанна Войтач, прес-секретар муніципальної поліції Щеціна. – Муніципальна поліція може накласти штраф навіть 500 злотих.

      А крокусів у місті стає все більше і більше. Вже кілька років тому Департамент міського господарства висадив крокуси на набережних біля Валів Хробрего. Було 150 000 цибулин фіолетового сорту і 73 000 цибулин світло-фіолетового сорту з темними прожилками.

       

      Ще чверть мільйона (!) цих квітів було висаджено при в'їзді до міста Трасою Замковою, а також ці квіти прикрашають Алею Квятову.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!