Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Кінотеатр на шезлонгах повертається

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Кінотеатр на шезлонгах повертається

      1 червня цього року Арконка, також відома як Щецінська Майорка, відкрила свої ворота для любителів водних розваг. Перших сміливців чекали рятувальники, а для тих, кому було надто зимно, було багато інших розваг.

      Басейни почищені, вода протестована, все обладнання перевірене і готове до роботи. Це означає, що 1 червня офіційно розпочався купальний сезон. З цього дня «Арконка» працює з понеділка по четвер з 10:00 до 19:00, а в п'ятницю, суботу та неділю до 20:00. У серпні невелика зміна - в усі будні дні години роботи з 10:00 до 19:00.

      Для відвідувачів відкриті всі басейни: спортивний, очко, морський, річковий та з гірками. За безпекою стежитимуть рятувальники. Окрім басейнів, як завжди, на мешканців чекає багато інших розваг: тенісні та бадмінтонні корти, зони барбекю, дитячий майданчик, тренажерний зал під відкритим небом, шезлонги, гамаки, штучний пляж, майданчики для пляжного волейболу та скейт-парк. Також буде встановлено чотири пункти харчування.

      Доступ на територію буде здійснюватися через головні ворота, а також додатково - у вихідні дні - з автостоянки. З 23 червня каса з боку автостоянки буде відкрита щодня з 10:00 до 15:30. Щоб спростити процедуру, квитки на «Арконку» можна буде придбати за допомогою додатку Mobile City Card Szczecin на поточний день і два наступні дні. Електронний квиток слід пред'явити працівнику на вході.

      Нагадуємо, що діти до 6 років та особи з обмеженими можливостями з супроводжуючим можуть користуватися атракціонами Арконки безкоштовно. Пільговий квиток на цілий день коштує 12 злотих, а звичайний - 24 злотих. Наявні також дешевші абонементи: на 10 входів пільговий квиток коштує 108 злотих, а звичайний - 216 злотих. Знижки діють також в рамках Щецінської сімейної картки та Картки пенсіонера.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!