Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Громадський бюджет Щеціна на 2023 рік: візьміть участь в Академії

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Громадський бюджет Щеціна на 2023 рік: візьміть участь в Академії

      Запрошуємо жителів Щеціна, які бажають подати заяву до Громадського бюджету Щеціна, скористатися безкоштовними семінарами в рамках Академії SBO.

      Реєстрація обов’язкова – через форму, доступну за адресою: www.akademiasbo.szczecin.pl/wydarzenia/warsztaty

      Семінар «Заява SBO 2023 без секретів»

      У вас є ідея проекту в рамках Громадського бюджету Щеціна на 2023 рік, але ви не знаєте, як розпочати його підготовку? Вам цікаво, як розрахувати бюджет або як правильно оформити заяву? Під час семінару ми розглянемо інструменти, які допоможуть вам заповнити форму проекту та підкажуть, де шукати інформацію, яка може бути корисною для цього. Ви також дізнаєтеся, як перевіряють заяву.

       

      Семінар проводитиме Пауліна Сток-Стоцька.

      Семінар відбудеться у четвер, 9 червня о 18:00 в Осередку Середмістя Пункт Сонседскі, вул. бл. Крульови Ядвіги 43 / U1.

       

       

      Про лектора:

      Пауліна Сток-Стоцька - керівник проекту, фандрайзер, культурний аніматор. Віце-президент Навчально-мистецького об’єднання «Oswajanie sztuki». Ключовий радник Центру підтримки соціальної економіки в Щецінському регіоні. З 2019 року координатор Академії SBO. Має багаторічний досвід придбання та обліку фінансових ресурсів для реалізації культурних та соціальних проектів, а також їх координації. Вона реалізовувала як невеликі низові заходи, засновані на добровільній праці та власних матеріальних ресурсах, так і проекти вартістю кілька сотень тисяч злотих, а також пільгові та інвестиційні проекти. Вона надає консультації суб’єктам, організаціям та неформальним групам у підготовці та реалізації проектів, включаючи розробку стратегій збору коштів та підготовку заяв.

       

      Семінари «Проект SBO 2023 у словесній формі»

      Ви вже знаєте, яким буде ваш проект для SBO? Тоді настав час його описати! На останньому семінарі ми поговоримо про те, як писати, щоб текст програми був простим і легко запам’ятався. Ми зосередимося на окремих частинах форми Громадського бюджету Щеціна на 2023 рік – особливо важливій з точки зору виборців. Ви навчитеся чітко оформляти назву, опис та обґрунтування проекту словами і зробити їх гарною візитівкою своєї ідеї. Семінари проводитиме Анна Тудерек.

       

      Семінар відбудеться у понеділок, 13 червня о 18:00 в Осередку Середмістя Пункт Сонседскі, вул. бл. Крульови Ядвіги 43 / U1.

      Про лектора:

      Анна Тудерек - її професійне життя незмінно пов'язане з культурою, спілкуванням і побудовою стосунків. Вона займається розробкою та впровадженням візуальної ідентифікації компаній та установ. Анна бере участь у розробці комунікаційних та рекламних стратегій. Координує іміджеві кампанії. Пані Тудурек є редактором різних видавничих проектів, у тому числі рекламних. Вона редагує контент для веб-сайтів та готує рекламу іф спонсорські статті. Анна спілкується в соціальних мережах. Вона налагоджує відносини із ЗМІ та організовує послуги прес-служби для різноманітних заходів. Пані лектор займається організацією заходів та культурних заходів. Навчання проводить з 2010 року. Вона закінчила Щецінський університет за спеціальністю політологія з філософією, також закінчила аспірантуру на факультеті медіа та комунікація (Щецінський університет) та менеджер з культури (Вроцлавський університет).

      Всю інформацію про SBO та цьогорічну діяльність в рамках Академії можна знайти на www.sbo.szczecin.eu.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!