Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Громадський бюджет Щеціна 2023: громадські команди - на старт

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Громадський бюджет Щеціна 2023: громадські команди - на старт

      22 члени Оцінювальної групи та 5 членів апеляційної групи Громадського бюджету Щеціна 2023 незабаром розпочнуть роботу над цьогорічними проектами.

      Основним завданням членів команди буде надання висновків щодо проектів SBO та затвердження списку для голосування, розгляд апеляцій авторів. Члени обох команд публічно розглядатимуть окремі заявки, які потім пройдуть обговорення на дистанційних зустрічах, організованих у робочі дні у другій половині дня.

      До складу Оцінювальної групи входять: мешканці, представники громадських організацій, Молодіжної міської ради та рад житлових комплексів.

      До складу Апеляційної групи входять: автори інвестицій-переможців SBO та мешканці з досвідом роботи в Групі оцінювання з попередніх випусків SBO.

      Більше про соціальні команди ТУТ:

      Нагадуємо. Зрештою, цьогорічний пул разом із проектами, поданими на папері, охопив 41 загальноміський та 177 місцевих проектів. На наступному етапі проекти після формальної верифікації (1 ЕТАП) будуть опубліковані на сайті sbo.szczecin.eu, де їх зможе побачити кожен житель нашого міста. Ті, що пройдуть формальну перевірку, будуть перевірені з точки зору їх здійсненності (перевірка по суті – 2-й ЕТАП). Проекти, які пройдуть всю процедуру та будуть схвалені командами громади (ІІІ ЕТАП), потраплять до списку для голосування. Мешканці ще цього року оберуть найкращі з них.

      Цьогорічний фонд проектів Громадського бюджету Щеціна становить 17 520 000 злотих.

       Більше про SBO - www.sbo.szczecin.eu.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!