Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Філармонія та Войцех Бревка для Щецінського притулку

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Філармонія та Войцех Бревка для Щецінського притулку

      Це, безсумнівно, справжнє свято не тільки для мешканців Щеціна, а й для туристів, які бажають відвідати наше місто в цей день. 25 лютого об 11 годині ранку на площі Лотнікув зустрінуться 31 кваліфікований екскурсовод. Разом з мешканцями міста вони відвідають найкрасивіші та найзагадковіші куточки Щеціна з нагоди 10-го Міжнародного дня екскурсовода.

       

      Żegluga Szczecińska Turystyka Wydarzenia спільно з Західнопоморською асоціацією екскурсоводів та гідів запрошує вас на 10-й Міжнародний день туристичних гідів у Щеціні. Цього року цей день відзначатиметься 25 лютого. З нагоди свого професійного свята гіди хочуть поділитися своєю пристрастю до міста, показати його характер і наблизити до нас міський простір, який ми бачимо щодня, але часто не знаємо його походження чи історії, а іноді дивуємося, чому саме цей обʼєкт створюється в тому чи іншому місці і якою буде його функція.

       

      Цього року буде 22 маршрути на вибір. Маршрути, які передбачають відвідування об'єктів, матимуть обмежену кількість учасників, тому ми підготували 2-3 групи, які будуть відвідувати об'єкти в різний час, щоб більше людей змогли їх побачити.

      Учасники матимуть нагоду дізнатися, зокрема, про таке:

      - де були розташовані "паризькі дахи" Щеціна і що вони приховували?

      - скільки панорам поморських міст зображено на бальних фресках Поморського державного палацу?

      - хто і коли вперше детально описав історію Щеціна?

      - скільки вболівальників зможуть зайняти місця на розширеному стадіоні "Погоні"?

      - що залишилося від Щецінської фортеці сьогодні?

      - де збереглася реклама Pewex?

      - скільки автомобілів Stoewer можна побачити в Музеї техніки і зв'язку?

      - чому Щецін був переповнений шпигунами в 1950-х роках?

      - Якої масті був кінь, призначений для Триглава?

      - скільки басейнів і гірок буде в Аквапарку?

      Детальний опис маршрутів можна знайти за посиланням

      www.visitszczecin.eu/pl/aktualnosci/715-miedzynarodowy-dzien-przewodnika-turystycznego-w-szczecinie-znamy-trasy

      Екскурсії розпочнуться об 11 годині на площі Лотнікув і завершаться органним концертом в архікатедральній базиліці св. Якова о 14.30. Єдиний виняток становитимуть 2 групи, які відвідають Фабрику води, де все ще тривають будівельні та оздоблювальні роботи, тому вхід туди можливий лише вранці.

      Пропонуються як квиткові, так і відкриті прогулянки, до яких може приєднатися будь-хто без попередньої реєстрації. Бронювання безкоштовних квитків для участі в групах з обмеженим доступом на об'єкти буде доступне онлайн за посиланням:

      www.accredi.pl/dzienprzewodnika2023

      Реєстрація розпочнеться у п'ятницю 17 лютого з 11:00.

      Будь ласка, уважно ознайомтеся з асортиментом екскурсій, які пропонуються цього року, обмеженнями на вхід до відвідуваних об'єктів, а після вибору - з місцем і часом зустрічі з вашим гідом.

      Якщо у вас виникнуть запитання, звертайтеся до Туристичного інформаційного центру за телефоном (91 434 04 40), електронною поштою (cit@zstw.szczecin.pl) або завітайте до офісу (пл. Жовнєжа 20).

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!