Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Фестиваль «Зроблено в Щеціні»: Унікальне свято для любителів місцевих продуктів

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Фестиваль «Зроблено в Щеціні»: Унікальне свято для любителів місцевих продуктів

      В останні вихідні лютого в OFF Marina відбудеться надзвичайна подія: перший фестиваль «Зроблено в Щеціні» та, як і щотижня, Щецінський «Базар для гурманів». Ці дві ініціативи об'єднують зусилля для спільного просування місцевих брендів.

      У вихідні 24-25 лютого відбудеться перший Фестиваль бренду «Зроблено в Щеціні». Всіх бажаючих запрошуємо до бічного залу на першому поверсі OFF Marina. Протягом двох днів на всіх чекатимуть місцеві переможці почесної нагороди «Зроблено в Щеціні»". Сукупна пропозиція представлених брендів є справді фантастичною, кожен знайде щось для себе.

      Деталі ми будемо повідомляти додатково.

      - Окрім фестивалю, паралельно буде можливість поснідати та наповнити сумки та кошики чудовими продуктами у великому залі Щецінського «Базару для гурманів». Традиційно можна буде робити покупки безпосередньо у виробників та фермерів, які продають, серед іншого: хліб, спеції, сезонні фрукти та овочі, соки, консервації, органічні делікатеси, корисні молочні продукти, яйця, органічне м'ясо та ковбаси тощо. - інформує Томаш Клек, прес-секретар Агенції розвитку Щецінської метрополії.

      «Базар для гурманів» відбувається щонеділі, але цього разу, у зв'язку з проведенням фестивалю "Зроблено в Щеціні", він відбудеться додатково в суботу.

      Найцікавіші події:

      • 24-25 лютого 2024 року

      • OFF Marina, вул. Хмелевського 18

      • Субота: 10:00 – 14:00

      • Неділя: 10-14

      • Вхід та парковка: 0 злотих

      • В'їзд з вул. Смолянської (з боку петлі Поможани та магазину «Netto»).

      Сертифікат «Зроблено в Щеціні»

      Товарний знак присвоюється з 2018 року. З того часу понад 320 суб'єктів господарювання вже подали заявки на отримання цієї нагороди, з яких близько 120 отримали можливість використовувати цей знак у своїх пропозиціях. Заявку на знак для товарів або послуг можуть подавати підприємці, установи та інші суб'єкти, що належать до Щецінської міської агломерації, чиї товари були представлені на ринку Щеціна щонайменше впродовж одного року перед подачею заявки. Бренд має почесний характер і за його присвоєння не надаються фінансові винагороди або податкові пільги. Перевагою для підприємців, що випливає з присвоєння бренду, є можливість участі в економічних акціях, організованих Щеціном, а також можливість розміщення логотипу бренду в рекламних та інформаційних матеріалах. Від імені міста проект координує Агенція розвитку Щецінської метрополії.

      Щецінський «Базар для гурманів»

      Найбільша недільна подія в Польщі, що поєднує в собі екобазар, сніданковий ринок та зону дизайну. Протягом семи років він приваблює відвідувачів своєю унікальною пропозицією. Базар пропонує чудові регіональні продукти та інші сезонні продукти харчування безпосередньо від виробників та фермерів. Ви також знайдете випічку, спеції, продукти з інших країн, сезонні фрукти та овочі, соки, варення, органічні делікатеси, корисні молочні продукти, яйця, органічне м'ясо та копченості, олії, мед, каву та чай, корисну випічку та десерти, натуральну косметику та багато-багато іншого.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!