Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Чемпіонат світу з карате у вересні в Щеціні!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Чемпіонат світу з карате у вересні в Щеціні!

      Усі басейни вже старанно прибрано. Майорка в Щеціні чекає на перших гостей, які відкриють купальний сезон. Нагадуємо, що саме варто знати перед відвідуванням найкрасивішого закладу Щеціна.

      З завтрашнього дня комплекс працюватиме: з понеділка по четвер з 10:00 до 19:00, у п’ятницю, суботу та неділю до 20:00 – по червень та липень. З серпня щодня, включаючи вихідні, з 10:00 до 19:00. На місці вже працюватимуть рятувальники.

      - Усі басейни є доступні для купальників: спортивний басейн, каплевидний, морський, дика річка, - розповідає Анджей Кус, речник міста з питань охорони навколишнього середовища. – Ви зможете потрапити на об’єкт через головні ворота, а також – у вихідні дні – зі стоянки. З 24 червня каса зі сторони стоянки працюватиме щодня з 10:00 до 16:00.

      Оминути черги, які іноді виникають на вході в комплекс, дуже легко. Все, що вам потрібно зробити, це встановити програму Мобільна міська карта Щецін і використовувати її для покупки квитка. Це можна зробити в поточний день або… протягом двох днів поспіль.

      Щодня буде доступно 2000 таких квитків, що дасть можливість ввійти без черги до каси. Біля воріт на стоянці та в головних касах буде стояти охоронець, до якого можна буде підійти, показати квиток для сканування та без проблем увійти в приміщення.

      Крім басейнів, в Арконці є багато інших цікавинок. Тут є: тенісний та бадмінтонний корти, майданчики для барбекю, дитячий майданчик, відкритий тренажерний зал, шезлонги, гамаки, штучний пляж, майданчики для пляжного волейболу та скейт-парк, дуже популярні серед молоді.

      Також є автостоянка на 200 місць.

      - Плата становить 2 злотих за кожну годину, - каже Анджей Кус. – Звичайний квиток на Арконку – 16 злотих, пільговий – 8 злотих.

      Також можна скористатися Щецінською сімейною картою або абонементом. Пільговий абонемент на 10 відвідувань коштує 72 злотих, за звичайний квиток ви заплатите 144 злотих.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!