Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Sails 2023 – Änderungen in der Verkehrsregulierung und im öffentlichen Nahverkehr

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Sails 2023 – Änderungen in der Verkehrsregulierung und im öffentlichen Nahverkehr

      Під час "Вітрил" вперше відбудеться регата на Кубок мера Щеціна. Змагання відкриті для яхт довжиною до 15 метрів. Стартові списки ще відкриті.

      Такий великий захід, як «Вітрила», не може відбутися без здорового, спортивного суперництва. І саме цим ми зможемо помилуватися в суботу, 19 серпня, під час першої регати на Кубок мера Щеціна. Ми запрошуємо власників яхт приєднатися до безкоштовної регати. Змагання відбудуться на Домбському озері.

      До участі запрошуються яхти довжиною до 15 метрів, здатні пройти зоною регати. Регата буде проходити в наступних класах:

      - OPEN I

      - OPEN II

      - OPEN III.

      Регата на Кубок мера Щеціна буде одноденною. Після перегонів яхти відпливуть до Валів Хороброго. У неділю ми зможемо побачити урочистий парад учасників регати.

      Регата не передбачає вступного внеску. Участь є безкоштовною, але умовою участі є заповнення та правильна відправка анкети на адресу www.przyjaznyportszczecin.pl (заповнення анкети рівнозначне прийняттю умов та положень РЕГЛАМЕНТУ УЧАСТІ У РЕГАТІ та ПОЛОЖЕННЯ про проведення регати).

      Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.zagle.szczecin.eu. Щоб бути в курсі подій, варто також стежити за подіями Regaty o Puchar Prezydenta miasta та Żagle 2023 – Żeglarski Szczecin Zaprasza! у Facebook!

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!