Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Bürger-Budget SBO 2024 – Projekt einreichen – Szczecin verändern!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Bürger-Budget SBO 2024 – Projekt einreichen – Szczecin verändern!

      Будиночки  з традиційною їжею та святковими делікатесами, великодні прикраси та ігри для наймолодших - це лише деякі з визначних пам'яток майбутнього Великоднього ярмарку на Алеї Квятовій у Щеціні. Цього року ярмарок розпочнеться 31 березня і триватиме до 2 квітня.

      У десятках дерев'яних будиночків, які будуть встановлені на Алеї Квятовій, можна буде придбати, серед іншого, великодні прикраси, крашанки, гірлянди, кошики та великодні делікатеси. Також будуть представлені традиційні м'ясні нарізки, сири, випічка, мед, ремісничі вироби та вироби з дерева.

      Серед іншого, відвідувачі ярмарку зможуть взяти участь у майстер-класах, щоб навчитися розписувати писанки та робити власні пальми. Наймолодшим відвідувачам Щеціна, напевно, сподобається взяти участь у пошуках загублених писанок та дізнатися різні про дворові ігри.

      Дітей і дорослих неодмінно об'єднає зустріч, присвячена великоднім тваринам. Мажена Бяловольська з Фонду диких тварин розповість про зайців, курей і курчат та про те, як їх розрізняти. Слухачі також дізнаються, що робити, якщо вони натраплять на маленьких тварин або яйця.

      Великдень і весна - гарна нагода для змін. Відвідувачі ярмарку дізнаються, як правильно розпоряджатися продуктами харчування і що робити, коли їх занадто багато. Любителі зелені будуть в захваті від порад щодо вибору, вирощування та догляду за весняними рослинами з можливістю придбати саджанці. На місці також працюватиме обмін книжками. 

      Всі майстер-класи на ярмарку будуть відкритими, попередня реєстрація не потрібна, участь у них також безкоштовна.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!