17°

Запрооваджено Щецінський міський квиток

Marta Kufel

Marta Kufel

Запрооваджено Щецінський міський квиток

Від неділі, 1 вересня 2024 року, пасажири можуть користуватися Щецінським міським квитком. Це квиток, який дозволяє пасажирам подорожувати потягами REGIO перевізника POLREGIO та громадським транспортом.

Щецінський міський квиток - це іменний, періодичний, місячний квиток. Його ціна залежить від території дії (зони), обраної пасажиром, а також від пільг, на які він має право.

Звичайний квиток призначений для всіх.

Пільговий квиток призначений для осіб, які мають право на передбачені законодавством пільги у розмірі

  знижка 49 % - діти та молодь у період від початку дошкільної підготовки тривалістю один рік до закінчення початкової або середньої школи - державної або недержавної з правами державної школи, до досягнення 24 років;

знижка 51% - студенти вищих навчальних закладів до досягнення ними 26-річного віку.


Ціни на іменні квитки з поділом на зони

Зона

Звичайний квиток

Пільговий квиток

Студенти 51%

Учні 49%

A

          152,00 злотих

        74,48 злотих

   77,52 злотих

B

          148,00 злотих

        72,52 злотих

   75,48 злотих

AB

          250,00 злотих

      122,50 злотих

   127,50 злотих

AB+

          290,00 злотих

      142,10 злотих

       147,90 злотих

 

 

ЗОНА

 

A

Пасажир користується залізничним транспортом у потягах POLREGIO в Зоні А (тобто на території міста Щецін та ґміни Поліце) та громадським транспортом в Зоні А (тобто на території міста Щецін, ґміни Добра, ґміни Колбасково, ґміни Поліце та ґміни Голенюв на маршруті Оседле-Каштанове - Залом-Лесна).

 

B

Пасажир користується залізничним транспортом у потягах POLREGIO в зоні B (тобто в межах міста Старгард, ґміни Голенюв, ґміни Грифіно, ґміни Кобилянка, ґміни Старгард) та громадського транспорту в Зоні B (тобто в межах міста Старгард, ґміни Голенюв, ґміни Грифіно, ґміни Кобилянка, ґміни Старгард).

AB

Пасажир користується залізничним транспортом у потягах POLREGIO в зонах A та B (тобто на території міста Щецін та ґміни Поліце, а також на території міста Старгард, ґміни Голенюв, ґміни Грифіно, ґміни Кобилянка, ґміни Старгард) та громадським транспортом в зоні A (тобто на території міста Щецін, ґміни Добра, ґміни Колбасково, ґміни Поліце та ґміни Голенюв за маршрутом Оседле-Каштанове - Лесна-Залом).

AB+

Пасажир користується залізничним транспортом у потягах POLREGIO в зонах A та B (тобто на території міста Щецін та ґміни Поліце, а також на території міста Старгард, ґміни Голенюв, ґміни Грифіно, ґміни Кобилянка, ґміни Старгард) та громадським транспортом в зонах A та B (тобто на території міста Щецін, ґміни Добра, Колбасково, Поліце та Ґоленюв на маршруті Оседле Каштанове - Залом Лесна та на території ґміни Старґард, Ґміни Голенюв, ґміни Грифіно, ґміни Кобилянка та ґміни Старґард).

 

Продаж квитків

Щецінський міський квиток можна придбати в касах POLREGIO, у обслуговуючого персоналу в потягах REGIO, в касах ZDiTM, в стаціонарних квиткових автоматах, на сайті ZDiTM та в додатках для продажу квитків.

Детальну інформацію про Щецінський міський квиток можна знайти на сайті ZDiTM.

Stay tuned!

Click the 'Follow' button to stay up to date with news from Szczecin. The most interesting posts can be found on Google News!