17°

Високі кораблі для всіх і кожного

Marta Kufel

Marta Kufel

Високі кораблі для всіх і кожного

На перегонах високих кораблів єдині бар'єри - це ті, що забезпечують безпеку! Всі інші перешкоди усуваються шляхом надання допомоги людям з обмеженими можливостями у пересуванні територією заходу.

Кожен може побачити, які розваги ми підготували для мешканців Щеціна та туристів під час фіналу регати The Tall Ships Races. Людей з обмеженими можливостями, які потребують допомоги в пересуванні  Валами Хороброго та Лаштовнею, просимо звертатися за телефоном 518 917 744, який працюватиме від п'ятниці до неділі з 10.00 до 18.00.

- За попереднім записом спеціальні служби нададуть вам всю необхідну допомогу і постараються, щоб ви змогли взяти активну участь у наших вітрильних святкуваннях, - інформує Целіна Волош, прес-секретар компанії Żegluga Szczecińska Turystyka Wydarzenia. - Крім того, власники паркувальних карток для людей з обмеженими можливостями зможуть під'їхати ближче- аж до синьої зони.

З боку Валів Хороброго бажано вʼїжджати з вулиці Командорської, а в районі Лаштовні зупинятися на паркінгу, що знаходиться на вулиці Збожовій. Все це зроблено для того, щоб кожен, хто бажає відвідати наші заходи, мав лише проблему вибору розваг, пов'язану з їх величезною кількістю, а не з їхньою доступністю.

Будьте з нами!

Більше інформації про захід можна знайти на нашому сайті www.tallships.szczecin.eu.

Stay tuned!

Click the 'Follow' button to stay up to date with news from Szczecin. The most interesting posts can be found on Google News!