Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Запрооваджено Щецінський міський квиток

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Запрооваджено Щецінський міський квиток

      Від неділі, 1 вересня 2024 року, пасажири можуть користуватися Щецінським міським квитком. Це квиток, який дозволяє пасажирам подорожувати потягами REGIO перевізника POLREGIO та громадським транспортом.

      Щецінський міський квиток - це іменний, періодичний, місячний квиток. Його ціна залежить від території дії (зони), обраної пасажиром, а також від пільг, на які він має право.

      Звичайний квиток призначений для всіх.

      Пільговий квиток призначений для осіб, які мають право на передбачені законодавством пільги у розмірі

        знижка 49 % - діти та молодь у період від початку дошкільної підготовки тривалістю один рік до закінчення початкової або середньої школи - державної або недержавної з правами державної школи, до досягнення 24 років;

      знижка 51% - студенти вищих навчальних закладів до досягнення ними 26-річного віку.


      Ціни на іменні квитки з поділом на зони

      Зона

      Звичайний квиток

      Пільговий квиток

      Студенти 51%

      Учні 49%

      A

                152,00 злотих

              74,48 злотих

         77,52 злотих

      B

                148,00 злотих

              72,52 злотих

         75,48 злотих

      AB

                250,00 злотих

            122,50 злотих

         127,50 злотих

      AB+

                290,00 злотих

            142,10 злотих

             147,90 злотих

       

       

      ЗОНА

       

      A

      Пасажир користується залізничним транспортом у потягах POLREGIO в Зоні А (тобто на території міста Щецін та ґміни Поліце) та громадським транспортом в Зоні А (тобто на території міста Щецін, ґміни Добра, ґміни Колбасково, ґміни Поліце та ґміни Голенюв на маршруті Оседле-Каштанове - Залом-Лесна).

       

      B

      Пасажир користується залізничним транспортом у потягах POLREGIO в зоні B (тобто в межах міста Старгард, ґміни Голенюв, ґміни Грифіно, ґміни Кобилянка, ґміни Старгард) та громадського транспорту в Зоні B (тобто в межах міста Старгард, ґміни Голенюв, ґміни Грифіно, ґміни Кобилянка, ґміни Старгард).

      AB

      Пасажир користується залізничним транспортом у потягах POLREGIO в зонах A та B (тобто на території міста Щецін та ґміни Поліце, а також на території міста Старгард, ґміни Голенюв, ґміни Грифіно, ґміни Кобилянка, ґміни Старгард) та громадським транспортом в зоні A (тобто на території міста Щецін, ґміни Добра, ґміни Колбасково, ґміни Поліце та ґміни Голенюв за маршрутом Оседле-Каштанове - Лесна-Залом).

      AB+

      Пасажир користується залізничним транспортом у потягах POLREGIO в зонах A та B (тобто на території міста Щецін та ґміни Поліце, а також на території міста Старгард, ґміни Голенюв, ґміни Грифіно, ґміни Кобилянка, ґміни Старгард) та громадським транспортом в зонах A та B (тобто на території міста Щецін, ґміни Добра, Колбасково, Поліце та Ґоленюв на маршруті Оседле Каштанове - Залом Лесна та на території ґміни Старґард, Ґміни Голенюв, ґміни Грифіно, ґміни Кобилянка та ґміни Старґард).

       

      Продаж квитків

      Щецінський міський квиток можна придбати в касах POLREGIO, у обслуговуючого персоналу в потягах REGIO, в касах ZDiTM, в стаціонарних квиткових автоматах, на сайті ZDiTM та в додатках для продажу квитків.

      Детальну інформацію про Щецінський міський квиток можна знайти на сайті ZDiTM.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!