Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Заборону на використання вод Одеру продовжено до подальшого розпорядження

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Заборону на використання вод Одеру продовжено до подальшого розпорядження

      Заборону на використання вод Одеру продовжено до подальшого розпорядження. Заборона не поширюється на Щецінську затоку.

      Збігнєв Богуцький, воєвода, у зв’язку із забрудненням Одеру в Західнопоморському воєводстві продовжив заборону прямого контакту з усіма водами Одеру до подальшого повідомлення, включаючи Східну Одеру та Західну Одеру разом із сполучними каналами та водами озера Домбе та всіх інших водойм, через які протікає Одер, на ділянці від південного кордону Західнопоморського воєводства, тобто від 622,900 км Одеру до північного берега острова Великий Карв, тобто  45,350 км від Свіноуйсьце - Щецінський фарватер, дамба «Острів Великий Карв - мис N», і використання цих вод. 

      Заборона поширюється на: пиття води, занурення у воду, купання, рибальство, споживання риби, напування худоби та свійських тварин, використання води для господарських потреб, у тому числі для водопою, та іншу діяльність, що передбачає безпосередній контакт з усіма водами річки Одра.

      Згідно з рішенням Західнопоморського воєводи, заборона не поширюється на дії, вжиті у сфері кризового управління, будівельних робіт, утримання води, ремонтних робіт, навігації та дезактивації інструментів-пасток, риб і вонтонів.

      Заборона діє до подальшого повідомлення та набула чинності в день її оголошення в Офіційному журналі Західнопоморського воєводства (тобто 25 серпня 2022 року). Залежно від розвитку ситуації у всіх водах Одеру заборона може бути скорочена або продовжена. Будь ласка, слідкуйте за оголошеннями.

      Правова підстава: ст. 60 розділ 1 Закону від 23 січня 2009 р. про воєводу та урядову адміністрацію у воєводстві.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!