Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Вітрила 2022: ще одна музична зірка

      Robert Duchowski

      Robert Duchowski

      Вітрила 2022: ще одна музична зірка

      Скоро на нас чекають незабутні вихідні. До Щеціна прибуде багато вітрильних кораблів. 19-21 серпня на пристанях Валів Хробрего та в Лаштовні виднітиме не лише ліс щогл, а й лунатиме чудова музика. Ми познайомилися зі ще однією музичною зіркою Żagle 2022.

      У п’ятницю, 19 серпня, на сцені виступить Гжегож Хижи, а в неділю, 21 серпня, Патриція Марковська з гуртом. У суботу, однак, ми зможемо послухати наступну зірку молодшого покоління. У Лаштовні співатиме Вікі Габор. Усі концерти будуть безкоштовними. Крім того, організатори передбачають ще щось: чудові розваги.

      Несповна 15-річна Вікі є найпопулярнішою польською зіркою молодого покоління. Має вже п’ять номінацій на Фридерики і багато виграних плебісцитів.

      Вона народилася в Німеччині, а потім кілька років жила в Англії. Зрештою знайшла своє місце в Польщі, у Кракові. Вона родом з дуже музичної родини. Вона вперше вийшла на сцену в The Voice Kids. Вікі дійшла до фіналу, а її сингл TIME вже має понад 5 мільйонів переглядів. У 2019 році вона виступала в Сопоті на Top of the Top Sopot Festival Young Choice Awards. У жовтні того ж року вона виграла «Шанс на успіх дитяче Євробачення». Потім виступала у Великобританії в турі «Bars and Melody».

      У листопаді 2019 року вона представляла Польщу на дитячому Євробаченні. Як єдина співачка в історії цього конкурсу, вона зробила неможливе і завдяки їй Польща перемогла вдруге поспіль. Її пісня «Superhero» має понад 24 мільйони переглядів на YouTube.

      На початку 2020 року Вікі записала дует із Kayah. Пісня «Пліч-о-пліч» виявилася відмінним хітом. На YouTube його вже переглянули понад 52 мільйони людей. 4 вересня 2020 року вона випустила свій дебютний альбом під назвою «Getaway (in my imagination)», який став золотим.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!