Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Вітрила 2022: Ось детальна програма

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Вітрила 2022: Ось детальна програма

      До події Вітрила 2022 залишилося всього два тижні. Тож настав час відкрити дуже важливу карту: представити програму триденного заходу. А відбуватиметься чимало...

      Понтонний міст, що з’єднує два береги, буде відкритий після 10.00, у цей час у різних частинах міста готуватимуться до початку заходу, який розпочнеться о 16.00 – і одразу на повну силу. На набережній, з боку вулиці Яна з Кольна, ви зможете помилуватися красивими човнами, в т.ч. Iskra, Gorch Focka, Bryza, Bonawentura, Kattenturm, Baltic Bauty, Amanda, Navigator, ORP Торунь та Генерал Заруські. Водночас на Валах Хробрего розпочнеться Алея художників з унікальними ремісничими роботами художників з усієї Польщі. Також працюватимуть: Вітрильний ринок, парки розваг, дитяча зона. О 18:00 на терасі біля Центавра розпочнуться концерти шантової музики, а о 20:00 у зоні крафтового пива гратиме діджей. На правому березі о 16:00 на головній сцені гратимуть місцеві гурти, а на завершення програми Патриція Марковська зі своїм гуртом. Виступи триватимуть до 23.00.

      Програма заходу - п'ятниця

      www.zagle.szczecin.eu/program/piatek

      Субота також насичена цікавими заходами. Вона розпочнеться «Пробігом під вітрилами», який розпочнеться на площі в Лаштовні біля напису Щецін. Протягом дня ви зможете відвідати кораблі, які завітали до нас в гості, а об 11:30 ... відправитися в круїз по наших водах.

      Подробиці про круїзи можна знайти тут: www.zagle.szczecin.eu/rejsy

      Упродовж дня як у Лаштовні, так і на Валах Хробрего, біля пам’ятника Адаму Міцкевичу, на острові Ґродська та навіть у Літньому театрі буде багато цікавих заходів. Діти розважатимуться в Дитячій зоні та в парках розваг, ще буде можливість відвідати палуби яхт або покататися на них водами Щеціна. Увечері в Лаштовні співатиме Вікі Габор.

      Програму на суботу можна знайти на www.zagle.szczecin.eu/program/sobota

      Неділя буде останнім днем ​​заходу, але він буде таким же захоплюючим, як і попередні два. Будуть круїзи, екскурсії, ярмарок. На сцені шантової музики виступатимуть артисти, які створюють вітрильну атмосферу. Концерти також відбуватимуться на борту ORP Торунь. Цікавим видовищем також стане марш та виступ духових оркестрів під кранозаврами. Увечері на сцені в Лаштовні співатиме Гжегож Хижи.

      www.zagle.szczecin.eu/program/niedziela

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!