Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Вітрила 2022: Дві шантові сцени

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Вітрила 2022: Дві шантові сцени

      Важко уявити вітрильний фестиваль без тематичної музики. Отже, мусить бути шантова сцена, яка повинна бути ідеально презентована. Центр вітрильного спорту готуватиме сцену на оглядовому майданчику – прямо біля «Центавра». Однак вона не буде єдиною. Другу можна буде знайти на борту ORP Торунь. Протягом трьох днів заходу на сценах даруватимуть музику гурти, які перенесуть десятки тисяч людей не лише у вир чудового настрою, а й у вітрильну атмосферу Щеціна.

      У п’ятницю з 14:00 лунає музика на терасі Валів Хробрего, після чого розпочнуться репетиції, але це буде нагода побачити, як музиканти готуються до своїх виступів. Концерти розпочнуться о 18 годині виступом гурту Folk Wagon. За ними підуть Emerald, Beltaine і, нарешті, Cheap Tobacco.

      Folk Wagon родом зі Щецина. Вони грають широко зрозумілу музику дороги та подорожей з елементами фольку північних островів і морів. Як вони пишуть про себе: «Це чудова сімка, включаючи поганих, добрих і потворних, які візьмуть вас в енергійну подорож американськими преріями, задимленими салонами, ірландськими пабами, портовими тавернами та маршрутами, які завжди проходили непокірні душі».

      Ще одна група зі Щеціна в цьому списку – Emerald, заснована в 1992 році. Це фолк-рок-гурт, який виконуватиме старовинні ірландські номери в рок-н-рольних аранжуваннях.

      Субота з Блискавицями (The Pioruners)

      У суботу, 20 серпня, о 16:00 зіграють Klang, о 17:15 The Nierobbers, потім Drake, Roaring Twenty і, нарешті, The Pioruners. Блискавиці на своєму рахунку мають безліч перемог. Отримали, серед іншого, почесну відзнаку на фестивалі "Shanties" у Кракові. Це найважливіший фестиваль шантової музики в країні. Виступи на цій сцені завершаться о 22.00.

      У неділю на сцені Валув Хробрего ми розпочнемо о 14:00 і завершимо виступи о 18:45. У цей час Zejman і Garkumpel представлять себе з репертуаром для наймолодшої аудиторії, а також Atlantida, Trzy Majtki і Slovak Cendes Orchestra.

       Сцена в ORP Торунь

      Друга сцена, розташована у такому ж вражаючому місці, як і перша, буде на борту ORP Торунь. Судно пришвартується біля Пасажирської набережної. Концерти відбудуться 20 та 21 серпня. У суботу о 17:15 зіграє Ryczące Dwudziestki, а о 18:15 — За горизонтом. Але в неділю о 16:00 тут послухаємо дует Тишкевича та Шмітке, о 17:00 — Formacja, а завершать виступи о 18:15 музиканти щецинського гурту Los Cafe.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!