Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Виставка картин «Моє місто Щецін» у Туристичному інформаційному центрі

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Виставка картин «Моє місто Щецін» у Туристичному інформаційному центрі

      Вихідні 18-20 серпня можна офіційно вписати у літній календар. Саме тоді стартують «Вітрила 2023», а набережні Щеціна заповняться суднами. 

      Біля підніжжя Валів Хробрего та в Лаштовні будуть причалювати судна, які завітають до Щеціна з гостинним візитом. Очікується більше десятка вітрильників з Польщі, Німеччини, Фінляндії та Нідерландів, а також кораблі з 3-ї флотилії суднобудування в Гдині та 8-ї флотилії берегової оборони в Свіноуйсьце. Не бракуватиме і знайомих мешканцям міста представників Щецінського флоту.

      На суші

      В рамках Вітрил будуть організовані різні зони сімейних і дитячих розваг, фестиваль духових оркестрів, а також концерти на головній та шантовій сценах. Для відвідувачів працюватиме Ярмарок під вітрилами, а також зона фуд-траків та мистецька зона. Зона крафтового пива, де можна буде спробувати пиво крафтових пивоварень з усієї Польщі, вже кілька років поспіль є регулярною і користується великою популярністю серед відвідувачів. Наразі триває набір учасників для різних зон.

      На воді

      19 серпня на озері Домбє відбудуться змагання для баластних яхт до 15 метрів у категоріях KWR1, KWR2 та OPEN (регата на Кубок мера). Після регати яхти пришвартуються біля Валів Хробрего. Острів Гродзька, в свою чергу, перетвориться на вітрильну зону, де відвідувачі зможуть спостерігати за учасниками вітрильного спорту на яхті «Оптиміст», займатися віндсерфінгом та користуватися послугами інструктора. Цьогорічні заходи - це також чудова нагода разом відсвяткувати 25-ту річницю «Навігатора XXI».

      Вітрильний Щецін

      Щецін славиться своїми вітрильними заходами. Вітрила, а раніше Дні моря та фінали перегонів високих кораблів - The Tall Ships Races (2007, 2013, 2017), які відбуваються кожні кілька років, здобули велику кількість шанувальників і стали постійним пунктом у календарі літніх заходів.

      Цього року регата Tall Ships Races організовується втретє. Започаткований у 2021 році, вітрильний фестиваль був дуже тепло прийнятий місцевими жителями та туристами. У літні дні десятки тисяч мешканців Щеціна та їхніх гостей розважалися на річці Одер.

      Захід відбудеться на правому та лівому березі; як і в попередні роки, рух автотранспорту буде підтримуватися по вулиці Яна з Кольна.

      Інформація про захід на https://zagle.szczecin.eu/ та https://fb.me/e/1nOfbi1Pt.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!