Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Вигідні зміни для водіїв на платних парковках

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Вигідні зміни для водіїв на платних парковках

      "Великі ділянки під забудову...", "Продається нерухомість для надання послуг...", "Ділянки під односімейну забудову..." - так починаються оголошення про пропозиції міської нерухомості на сайті www.miastooferuje.szczecin.eu.

      Це вигідна пропозиція для всіх: для приватних осіб, для підприємців, а також для забудовників і великих компаній. Варто зазирнути на сайт, щоб побачити, які об'єкти місто виставляє на продаж, а які готує до продажу. На порталі ви знайдете перевірені пропозиції, які можна придбати безпечно і з перших рук, заощадивши час і гроші.

      На сайті www.miastooferuje.szczecin.eu є практична пошукова система, яка дозволяє серед іншого знайти об'єкти нерухомості за площею, ціною, типом та цільовим призначенням.

      Всі локації також позначені на зручній для читання карті. У вкладці "календар" відображаються дати поточних тендерів, оголошених міським головою.

      Кожна пропозиція супроводжується детальною інформацією про об'єкт нерухомості, включаючи фотографії, а також прямим зв'язком зі співробітником, який відповість на будь-які додаткові запитання. На сайті також розміщено "Посібник з основних питань", який містить інформацію про правила, норми та процедури утилізації, а також FAQ, тобто найпоширеніші запитання.

      Нинішня пропозиція включає, наприклад, пропозиції щодо купівлі земельної ділянки під будинок вашої мрії, квартири в центрі Щеціна, оренди квартири в обмін на ремонт або купівлі промислових земельних ділянок під цехи та склади.

      Наразі місто пропонує, наприклад

      - придбати два об'єкти нерухомості для надання послуг, розташовані в районі вулиці Корморанов в Щеціні.

      - купити квартиру на вулиці Болеслава Смялого, площею близько 120 кв.м

      - купити велику земельну ділянку під забудову в сфері послуг на вул. Хангарова в Щеціні

      - придбання двох об'єктів нерухомості для односімейної забудови в Щеціні на вул. Азальова

      Пропозиція була підготовлена, актуалізована та рекламується кількома муніципальними одиницями:

      Департамент ресурсів та обігу нерухомості мерії Щеціна, Департамент житлового господарства та регулювання правового статусу нерухомості мерії Щеціна, Управління муніципальних будівель та приміщень, Щецінські підприємства "Щецінське управління будівельного господарства" та "Нерухомість і місцеві збори", а також Агенція розвитку Щецінської метрополії.

      Більше за посиланням: www.miastooferuje.szczecin.eu

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!