Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      У Щеціні відкрився найсучасніший завод у Польщі

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      У Щеціні відкрився найсучасніший завод у Польщі

      Просторий двоповерховий будинок на Голенціні з ділянкою площею тисяча метрів квадратних виставила на продаж компанія «Нерухомість і місцеві збори». Ціна продажу: 999 тис. злотих.

      Об'єкт розташований на вулиці Стшаловській, 25 - поруч з костелом Матері Божої Неустанної Помочі та лікарнею, що знаходиться по сусідству. 

      Будівля площею 661 м2 має чотири поверхи (три наземні, один підземний). Конструктивні та перегородкові стіни виконані з цегли, фасад - з клінкерної цегли, а дах покритий звичайною черепицею. У задній частині будівлі є парковка на десяток автомобілів.

      Наразі невелику частину будівлі (1/10) орендує стоматологічна клініка (з 6-місячним терміном попередження).

      Об'єкт входить до історичної охоронної зони просторової структури.

      Документи будівельної поліції Щеціна, зібрані в Державному архіві, свідчать, що будівля була збудована між 1925 і 1926 рр. До Другої світової війни вона належала до Kreis-Krankenhaus, комплексу районної лікарні, розташованої навпроти. Будинок слугував житловим та адміністративним приміщення. Серед іншого, там були квартири наглядача та медичного персоналу.

      Кінцевий термін подачі заявок на придбання майна - 8 лютого до 10 години ранку.

      Посилання на тhttps://niol.szczecin.pl/trzeci-przetarg-pisemny-nieograniczony-na-zbycie-nieruchomosci-gruntowej-zabudowanej-polozonej-w-szczecinie-przy-ul-strzalowskiej-25/ендер

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!