Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      У Щеціні вже готові квартири для випускників

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      У Щеціні вже готові квартири для випускників

      Щецін оголошує додатковий набір бажаючих взяти участь у будівництві квартир для оренди у рамках програми «Будинок для випускника». Набір триватиме до 1 липня і поширюватиметься на такі професійні спеціальності – оформлення (дизайн), медіа-мистецтво, вчителі природничих наук, лікарі, медсестри та ІТ-спеціалісти.

       

      Пропозиція поширюється на 9 квартир, які будуються в рамках будівництва другої черги садиби Wrzosowe Wzgórze на вул. Юзефа Романа та вул. Польське шосе в Щеціні. Квартири одно- або двокімнатні, зроблені під ключ, площею приблизно від 36 м2 до 50 м2.

       

      – У рамках програми випускник або особа, яка працює в Щеціні, отримує підтримку від міста, яка покриває частину власного внеску, необхідного для оренди квартири, – каже Томаш Клек, речник міста з питань житла. – Власний внесок – 29 відсотків витрат на будівництво обраного приміщення, з них 15 відсотків буде покриватися Гміною. Решту оплачує випускник.

       

      Для того, щоб подати заявку на отримання житла за програмою «Будинок для випускника», необхідно, серед іншого, виконати такі умови:

      ви повинні закінчити середню школу або навчатися за професією, зазначеною в оголошенні,

       

      або бути працевлаштованим у роботодавця в Щеціні за професією, описаною в оголошенні

      або мати пропозицію працевлаштування від роботодавця в Щеціні за професією, описаною в цьому оголошенні про вакансію, і на дату підписання договору оренди ви повинні бути найнятими у даного роботодавця

      або вести бізнес за професією, описаною в цьому оголошенні про вакансію та

      мати вік до 35 років на дату укладення договору оренди,

      показати відповідну суму доходу домогосподарства,

      на день укладання договору оренди ви не можете мати право власності на іншу квартиру в Щеціні.

       

      Детальну інформацію, перелік квартир, межі доходів, заяви, форми можна знайти в оголошенні на сайті Щецінського TBS: www.stbs.pl

       

      Інформацію з цього приводу можна отримати за телефоном: 91 430 91 34 або 91 430 9 183 з понеділка по п’ятницю з 8–16 години.

       

      Заявки на укладення договору про участь у витратах на будівництво квартири слід подавати особисто від 13 червня поточного року до 1 липня цього року. - з 10:00 до 16:00 в офісі Щецінського TBS за адресою: вул. Крульовей Ядвігі 45 / U2.

       

      Другий етап житлового комплексу Вжосове Взгуже включає будівництво шести багатоквартирних будинків на 182 квартири. Кожна з будівель буде обладнана ліфтом. Крім того, в рамках забудови земельної ділянки планується будівництво великої загальнодоступної рекреаційної площі та фонтану.

       

      Крім цього, до складу житлового комплексу входять, серед іншого: футбольний, волейбольний та баскетбольний майданчики, міні-скейт-парк, дитячий майданчик, лавки, велотримачі, місця для паркування, у тому числі для інвалідів, рекреаційні альтанки, а також дороги та тротуари. В житловому комплексі також буде багато зелені. На цьому етапі буде висаджено понад 200 дерев, майже 5800 кущів та 1800 в’юнких рослин, багаторічних і декоративних рослин. Завершення будівництва другої черги житлового комплексу заплановано на третій квартал поточного року.

       

      Перший етап завершено у 2019 році. Тоді було побудовано 10 будинків на 274 квартири. Крім прекрасних краєвидів з вікон на розливи річки Одри, ретельно облаштовано простір навколо будівель. В житловому комплексі є дитячий майданчик, стадіон, зелені насадження та мала архітектура. Перевагою жилового комплексу є близькість Вкшанського лісу або природно-ландшафтного комплексу «Водозбюр». Додатковим магнітом, який приваблює сім’ї з маленькими дітьми, є дитячі ясла на 60 дітей.

       

      Більше інформації на:  www.stbs.pl

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!